Αυτή η μυστηριώδης οικογένεια κατέχει όλη την Ευρώπη

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Αυτή η μυστηριώδης οικογένεια κατέχει όλη την Ευρώπη: Υπάρχει μια οικογένεια στην ήπειρό μας που είναι πλουσιότερη απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε

Και μπορείτε να πείτε ότι η επιρροή της εξαπλώνετε σε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη. Και το ασυνήθιστο είναι ότι δεν τους έχετε ακούσει ποτέ. Πρόκειται για μια οικογένεια που ονομάζεται Wallenberg, η οποία κατάγεται από τη Σουηδία.

Η οικογένεια Wallenberg έχει καταφέρει κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό στην ιστορία. Ελέγχουν σχεδόν ολόκληρη την οικονομία μιας χώρας. Το απίστευτο 40% του συνόλου της σουηδικής βιομηχανίας ελέγχεται από τους Wallenberg μέσω θέσεων στο εποπτικό συμβούλιο και συμμετοχών σε εταιρείες.

Για να καταλάβετε καλύτερα τι σημαίνει αυτό: στη Σουηδία, η οποία έχει πληθυσμό 10 εκατομμυρίων κατοίκων, μια και μόνο οικογένεια είναι υπεύθυνη σχεδόν για κάθε θέση εργασίας!


Αυτή η μυστηριώδης οικογένεια κατέχει όλη την Ευρώπη

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό

Οι Wallenberg είναι επίσης βαθιά ριζωμένοι στην πολιτική της χώρας, διοικούν μια τεράστια τράπεζα που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και έχουν επίσης μερίδιο στην πίτα πολλών μεγάλων εταιρειών που όλοι γνωρίζετε.

Πώς όμως προέκυψε ότι μια και μόνο οικογένεια έχει τόση απίστευτη δύναμη;

 

Η οικογένεια Wallenberg είναι μια εξέχουσα σουηδική οικογένεια, γνωστή ως τραπεζίτες , βιομήχανοι, πολιτικοί, γραφειοκράτες και διπλωμάτες, παρούσα στους περισσότερους μεγάλους σουηδικούς βιομηχανικούς ομίλους, όπως οι Ericsson, Electrolux, ABB, SAS Group, SKF, AIK, Atlas Copco και άλλοι.

Στη δεκαετία του 1970, οι οικογενειακές επιχειρήσεις Wallenberg απασχολούσαν το 40% του βιομηχανικού εργατικού δυναμικού της Σουηδίας και αντιπροσώπευαν το 40% της συνολικής αξίας του χρηματιστηρίου της Στοκχόλμης.


Αυτή η μυστηριώδης οικογένεια κατέχει όλη την Ευρώπη

Ο πιο διάσημος της οικογένειας Wallenberg, ο Raoul Wallenberg, διπλωμάτης, εργάστηκε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να σώσει τους Εβραίους από το Ολοκαύτωμα.

Μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου 1944, εξέδωσε προστατευτικά διαβατήρια και στέγασε Εβραίους, σώζοντας δεκάδες χιλιάδες ζωές Εβραίων. Η ναυαρχίδα τους, η Investor AB, έχει κεφαλαιοποίηση περίπου 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η οικογένεια εμπλέκεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στη φιλανθρωπία μέσω των ιδρυμάτων Wallenberg, ειδικά του Ιδρύματος Knut και Alice Wallenberg.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν μας λετε ομως και για τη κυρια που βασταει στο χερι της τις ΗΠΑ εν ονοματι του Βααλ!

  2. ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ……ΜΑ ΤΗ ΛΕΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ…

  3. Ο Κύριος λέει επέστρεφε! Να επιστρέψουν τα κλεμμένα, αυτά που έκλεψαν από το λαό για να φτιάξουν τα πλούτη τους. Στην πραγματικότητα έκλεψαν τον Θεό, γιατί ολόκληρη η γη, ως Δημιουργός της, ανήκει σ’ αυτόν. Η αιώνια κόλαση τούς περιμένει, όπως και τους ομοίους τους.

  4. Και απο πισω φυσικα αν ψαξεις θα βρεις για αλλη μια φορα ροθτσ….. και ροκφ…… και ολο το κακο συναπαντημα καθως και στοες και ταγματα ιπποτων και μασονια και σατανισμο.

Comments are closed.