Αυτή η τίγρης το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο – Μόλις δείτε που κάνει βόλτες θα πάθετε σοκ

Κοινοποίηση:
tigris_3

Πώς θα σας φαινόταν εάν καθώς οδηγούσατε σε έναν κεντρικό δρόμο βλέπατε μπροστά σας μια… τίγρη; Σοκαριστικό ε; Αυτό ακριβώς έπαθε κι ένας άντρας στο Κατάρ!

Μια τίγρης εμφανίστηκε να κάνει βόλτες σε κεντρική λεωφόρο της Ντόχα στο Κατάρ. Κανείς δεν γνώριζε πώς και από που είχε δραπετεύσει το άγριο αιλουροειδές καθώς στο Κατάρ είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοια ζώα να φιλοξενούνται και ως κατοικίδια. Επόμενο ήταν οι περισσότεροι οδηγοί να τρομοκρατηθούν και να μην πλησιάσουν το άγριο ζώο με μόνη εξαίρεση αυτόν τον άντρα.

Ο άντρας αυτός λοιπόν προσπάθησε με κάποιο τρόπο να βγάλει την τίγρη που είχε μπει κάτω από ένα αυτοκίνητο και με ένα σχοινί κατάφερε και την απεγκλώβισε ενώ στην συνέχεια την μετέφερε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.

Το ζώο φαινόταν τρομαγμένο και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ιδιαίτερα φιλικό απέναντι στο διασώστη του και μάλιστα τον άφησε και να τη χαϊδέψει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΖΩΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΕ ΣΑΛΤΣΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΤΩ ΣΧΕΤΗ ΑΗΔΙΑ !!!!!

  2. καλα, μια τιγρης κατοικιδιο ειναι,γιαυτο δεν τον εκανε μια μπιυκθα τον γυφτο.εκει χαμω οι λεφταδες για να φανουν,να βγουν απο το κοπαδι,εχουν για κατοικιδια τιγρεις και αετους…..το εσκασε απο καποιον πυροβολημενο μαλλον….

Comments are closed.