Αυτοί είναι οι «πρόσφυγες» που μας φέρνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes_mavroi

Στρατεύσιμης ηλικίας. Και ο νοών νοείτο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να υποθεσω
    οτι από τις χώρες που έρχονται δεν υπαρχουν πια φυλακές αφου το κάθε αποβρασμα το φορτώνουν σε μια βάρκα και μας το στέλνουν ως προσφυγα

  2. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται.. τι στρστευσιμοι λέτε, είναι πεινασμένα άτομα, αγρια άτομα που ζουν σε κατάσταση ζούγκλας.. το μόνο που ξέρουν να κλέβουν κλπ κλπ.. αν πάτε ποτέ προς Αφρική μεριά θα καταλαβετε τι είναι.. σιγά μην έρχονται να πολεμησουν..αυτοι βαριουνται και που ζουν… για εργάτες γης.. ούτε σκέψη..

  3. Που θα βρούμε τόσες μπ@ν@νες να τους ταΐσουμε ?? Εεεε ??

  4. Στρατός είναι και εισβολή. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αυτοι για ένα ευρώ σφάζουν κόσμο. Τους βλεπεις και τους φοβάσαι. Φανταστείτε να τους δώσει καποιος, ο Τούρκος ας πούμε, πολλά παραπάνω από ένα ευρώ, τι θα μας κάνουν. Ο άνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια, δεν έχει αυτήν την συμπεριφορά. Αυτοι έρχονται εδώ με τον αέρα του κατακτητή. Το βλέπεις πως η συμπεριφορά τους δεν είναι ανθρώπου που ζηταει βοήθεια. Δυστυχώς, μπορεί να έκαναν πολλά εναντίον μας, αλλά σαν αυτό με τους δήθεν πρόσφυγες τίποτα. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορούσαν να μας κάνουν.

  5. Απελαση ολων των αλλοδαπων που μπηκαν στην χωρα απο τις αρχες του ’90 δήμευση τραπεζικων λογαριασμων, ταυτοτητων, διαβατηριων και οτι αλλο τους έχουν δώσει και τον μπουλο απι την χώρα

  6. Πρόσφυγες είναι αυτοί?
    Λαθραίοι είναι και άνετα στρατεύσιμοι, από την πλευρά που θα πληρώσει αυτούς ή κατευθείαν τις οικογένειες τους, διότι οι ΜΚΟ που τους φέρνουν στην Ελλάδα, γνωρίζουν τις οικογένειες τους.
    Τις ΜΚΟ θα εκμεταλευτεί η Τουρκία, που ήδη γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια του κάθε λαθραίου.
    Καλά ξεμπερδέματα Έλληνες, διότι η Μητσοτακική αλλά και η Τσιπρική Ελλάδα, δέχεται και δεχόταν τον κάθε λαθραίο, ενώ αυτοί δίνουν 2-3 ονόματα ο καθένας.

Comments are closed.