Αυτόν ετοιμάζουν για επόμενο επικεφαλής του ΝΑΤΟ: Θα πολεμήσει Πούτιν/Τραμπ

Κοινοποίηση:
NATO-Troops-army-

Έχει φροντίσει να δώσει τα διαπιστευτήριά του…

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας από το 2010, Μαρκ Ρούτε, είναι πλέον ο επικρατέστερος «διάδοχος» του Γενς Στόλτενμπεργκ στην ηγεσία του ΝΑΤΟ.

Μετά και την απόσυρση του Ρουμάνου υποψηφίου, τα πράγματα έχουν πλέον ξεκαθαρίσει για τη Συμμαχία.

Δυτικά πρακτορεία ειδήσεων «χρήζουν» τον 57χρονο πολιτικό ως τον πλέον κατάλληλο προκειμένου να αντιμετωπίσει μία πιθανή κλιμάκωση με τη Ρωσία και μία πιθανή επανεκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ.

Η χώρα του ήταν από τις πολύ πρώτες που ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν μαχητικά F-16 στην Ουκρανία και θα εκπαιδεύσουν στο έδαφός τους Ουκρανούς στρατιώτες.

«Η αλλαγή ηγεσίας στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να συμφωνηθεί επίσημα εντός των επόμενων ημερών έρχεται σε μια ευαίσθητη στιγμή για τη Συμμαχία των 32 πια μελών, λίγους μήνες πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές αλλά και λίγες εβδομάδες πριν από την επετειακή νατοϊκή Σύνοδο Κορυφής του Ιουλίου στην Ουάσιγκτον», σύμφωνα με την Washington Post.

Την υποψηφιότητά του έχουν υποστηρίξει οι ηγεσίες κρατών όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία και η Βρετανία, παρά τις αρχικές αντιδράσεις των κρατών-μελών της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ.

Ακόμα και η Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν έδωσε τη συγκατάθεσή της, αφού έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις σχετικά με τη μη συμμετοχή της σε νατοϊκές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ένα από τά μεγαλύτερα νεοταξικά πιόνια ο Μαρκ Ρούτε πού έκανε μούγγα στίς προσβολές τού Ερντογάν όταν έλεγε τούς Ολλανδούς κατά λέξη απομεινάρια των Ναζι καί δειλούς, καί την χώρα τους παγκόσμιο κέντρο τού φασισμού. Μάλιστα είχε επανέλθει λέγοντας ότι Ολλανδοί «δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό, ούτε με τον σύγχρονο κόσμο» καί ότι αυτοί σφαγίασαν περισσότερους από 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, καί παρόλο πού πρίν δύο χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες τής Ολλανδίας ανακοίνωναν ότι η Τουρκία βρίσκεται πίσω από τίς τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.
    Ο ίδιος πρωθυπουργός ο Ρούτε μπροστά στις προσβολές τού Ερντογάν τό μόνο πού έλεγε είναι ότι τό ΝΑΤΟ χρειάζεται την Τουρκία. Αλλά έτσι είναι οι δούλοι τών σιωνιστών δεν έχουν αξιοπρέπεια ανδρισμό ψυχή, φτάνει μόνο νά εκτελούν τίς εντολές τους.

Comments are closed.