Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του «δράκου των Εξαρχείων»: «Η κοπέλα έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε»

Κοινοποίηση:
Φ

Ο Φώτης Τασόπουλος, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του 23χρονου «δράκου των Εξαρχείων» σε μια 29χρονη κοπέλα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε μεταξύ άλλων πως «έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Φώτης Τασόπουλος είπε ότι «άκουσα τις φωνές της κοπέλας για “βοήθεια” και βγήκα έξω από το κατάστημα ψιλικών που βρισκόμουν, ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης και τους είδα να παλεύουν και αυτός ήταν πάνω της».

«Έβαλα μία φωνή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθεί και να την αφήσει. Παρόλα αυτά έφυγε ψύχραιμος προς την οδό Θεμιστοκλέους. Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε να τη ληστέψει, πως ήταν κάποιος τσαντάκιας και ήθελε να της πάρει την τσάντα που είχε στον ώμο. Τελικά είχε άλλες προθέσεις…» πρόσθεσε ο κ. Τασόπουλος.

Όπως είπε πρόλαβε να δει τα χαρακτηριστικά του αλλά εκείνη την ώρα «έδωσα περισσότερη βαρύτητα στην κοπέλα, γιατί ήταν σοκαρισμένη».

Περιγράφοντας την κατάσταση της 29χρονης είπε ότι «την βάλαμε μέσα στο κατάστημα, της δώσαμε νερό και να συνέλθει και αργότερα ενημερώθηκε η αστυνομία, όπου ήρθε με τις μηχανές. Έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στα Εξάρχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τετοια παλιοτομαρα εχουν μαζεψει οι Κεριδηδες και οι Βουλτεψες μεσα στην χωρα , αλλα και οι λαθρολαγνοι Συριζαιοι πριν!!! Κανενας δημοσιογραφος των παλιοκαναλων δεν ρωταει το αυτονοητο!! Γιατι αφου ειχε μπει φυλακη για ιδια αδικηματα , οταν αποφυλακισθηκε , γιατι δεν τον απελασαν στην πατριδα του να φυγει η βρομα του απο την χωρα;;;;; Ολοι σιωπουν , ολοι κανουν το κουνελι , ειναι ολοι τους βουβοι οι αθλιοι!! Σηψη και καταντια στην Ελληνικη Μπανανια , η οποια…χαιδευει ολα αυτα τα εισαγομενα κοπροσκυλα!! Χιλιαδες παραδειγματα τετοιων περιπτωσεων με παραβατικους λαθρο , οι οποιοι εγκληματουν συνεχως και δεν απελαυνονται ποτε!! Τι να υποθεσει κανεις ;;; Απο το οτι θελουν οι πολιτικαντηδες ν ζουν οι πολιτες με τον φοβο και την ανασφαλεια!! Κανενας δεν ρωταει τους υπουργους προστασιας του πολιτη και δικαιοσυνης , γιατι ο…..κυριος αυτος αντι να τον εχουν ξεκουμπισει στην πατριδα του , κυκλοφορουσε ελευθερος στην Αθηνα και οχι μονο αυτος , αλλα και πολλοι αλλοι λαθρο!!

  2. Αυτοί ειναι οι επενδυτές μας! Απολαύστε τους και ξανά ψηφίστε τους ίδιους, να μας φέρουν κι άλλους πολλούς τέτοιους!

Comments are closed.