Αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης: Έβαλε συμμετοχή στα -μέχρι πρότινος- ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα των ΑΜΕΑ

Κοινοποίηση:
ADWNIS-FARMAKA

Μια απίστευτη καταγγελία δεχθήκαμε σήμερα για τον Άδωνη Γεωργιάδη και το υπουργείο Υγείας.

“Με ρεσιτάλ ρητορικής μίσους ο υπουργός υγείας Άδωνης Γεωργιάδης έβαλε εκδικητικά και με φασισμό και κυρίως με πολύ μίσος να πληρώνουν συμμετοχή οι ΑΜΕΑ 5 ευρώ και 14 λεπτά για τα δωρεάν φάρμακα που παίρνουν από τον Ελληνικό Κράτος μέσω των φαρμακείων!!!

Πρόκειται για ένα αισχρό πρόστυχο αρρωστημένο ανεγκέφαλο ρεσιτάλ ρητορικής μίσους του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον των ΑΜΕΑ.

Αυτό το αισχρό χαράτσι μίσους συμμετοχής των 5 ευρώ και 14 λεπτών να το πάρει πίσω αμέσως ο υπουργός υγείας και αρχοντας της ρητορικής μίσους και δηλωμένος εχθρός της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού Άδωνης Γεωργιάδης που επέβαλλε με μίσος και φασισμό να πληρώνουν οι ΑΜΕΑ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΚΟΛΑΣΗ, ΑΔΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Η λαθροομό ΝΔ είναι μια τελειωμένη υπόθεση.

  2. Π@@τσα και ξύλο στον Άδωνι, στον Μητσοτάκη και σε όλους στην ΝΔ που είναι μια εγκληματική οργάνωση.

  3. ας περιμενουν οι αμεα και οι συγγενεις τους υποστηριξη απο τον κυμπουροπουλο που τον εστειλαν στην ευρωβουλη και αυτος τους εχει χεσμενους. βεβαια τσιμπαει και ενα εικοσαρικο το μηνα οχι τα φραγκοδιφραγκα που αναγκαζονται να παιρνουν οι μη προνομιουχοι εδω στην ελλαδα

  4. Για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα δεν ψηφίζω ΝΔ.
    Με αυτό το θέμα που διάβασα για το σφίξιμο που έκανε στου ΑμμεΑ με προτρέπει ξανά και μάλιστα για πολλοστή φορά να μην ψηφίσω ΝΔ που σημαίνει ριχνω γερή π@@τσα και γερό ξύλο.
    Σημαίνει ότι ρίχννω γερή π@@τσα και γερό ξύλο στην ΝΔ τόσα χρόνια μέχρι σήμερα και θα εξακολουθώ για τα επόμενα χρόνια γερή π@@τσα και γερό ξύλο στην ΝΔ.
    Απλά τα πράγματα.

  5. Μην κολλας Γεωργιαδη !!! Εξοντωσε τους. ΨΟΦΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ

  6. αυτό το τομάρι πλέον μπορεί με θράσος να πει, να δικαιολογήσει και να εφαρμόσει πιστά όποια εντολή και κακόβουλο σχέδιο του αναθέσουν, βήμα βήμα μας πάνε για εξαφάνιση, οριακά βγαίνει μεγάλο ποσοστό του λαού και με πολλά προβλήματα, χρέη, σίτιση, υγεία άγχος κτλ , ότι πόνο έχεις δώσει μπουμπούκε εύχομαι να λάβεις σύντομα

  7. Και όμως γνωρίζω γονεις ΑΜΕΑ που ψηφίζουν Κουλή και διαμαρτυρωτανε στην πρώτη τετραετία του και τον ξαναψηφισανε.

  8. 5 να είναι οι ώρες του και αυτές στο κρεβάτι με φρικτους πόνους. Αι στο διάολο πια!!!

  9. Και άλλα αίσχη του Άδωνι.
    -Στους υπόλοιπους ΑμεΑ που έχουν από 80% και πάνω για να παίρνουν τα δωρεάν φάρμακα τους βάζει με δόλο να πληρώνουν 50 ευρώ συμμετοχή κοροιδίστικα!!!!
    Κάθε φύλλο ιατρικής συνταγής Α4 ο Άδωνις το χρεώνει με 1 ευρώ και 50 λεπτά!!!
    Επίσης ο Άδωνις έδωσε εντολή στις τράπεζες να παρακρατούν φόρους από το Επίδομα των ΑμεΑ!!!

  10. Άδωνις ο σφαγέας της υγείας, ο σφαγέας των ΑμεΑ, ο σφαγέας του ελληνικού λαού.
    Εγώ που γράφω το σχόλιο αυτό ξεσκίζω την ΝΔ τόσα χρόνια μέχρι σήμερα.

  11. Εσείς που γράφετε τα σχόλια του τύπου καλά σας έκανε η νουδού που την ψηφίσατε και λέτε διάφορα κουφά του τύπου καλά να πάθετε σημαίνει ότι δεν διαβάζετε σωστά το θέμα με το κακό που τους έκανε ξανά η νουδού του Μητσοτάκη που σημαίνει ότι παίζετε ως υποταγμένα θύματα το παιχνίδι της νουδού και του Μητσοτάκη κοινώς γίνεστε με αυτά που λέτε υποστηρικτές και πιόνια της νουδού και του Μητσοτάκη. Αυτοί είστε.

  12. Α,τωρα τους βριζετε…αλλα τον ιουνιο περισυ που τους ψηφιζατε ητανε καλα ετσι ;
    Kαλα σας κανουν τωρα και σας γαμ..
    Αυτα τα λαμογια σας αξιζουν και τιποτα περισσοτερο.

  13. Πολύ ρατσισμός κατά των ΑμεΑ από τον πανηλίθιο Άδωνη

  14. Σκουπίδια ρουφιάνοι τενεκέδες ξεγάνωτοι νεοδημοκράτες.
    Αυτοί είστε.

  15. Απλά πρέπει να διαλύσει η ΝΔ.
    Να τελειώνουμε.

  16. Δυνατό χτύπημα σε Άδωνι, Μητσοτάκη και σε ΝΔ αυτή η ανάρτηση που κανείς δεν ήξερε για αυτό το αίσχος που έκανε ο Άδωνις στους ΑΜΕΑ.

  17. αυτος ειναι ο καπιταλισμος. υποψιν το ιδιο συστημα υπηρετουν αριστερα, νδ, τραμπ, πουτιν, μπαιντεν, ε.ε και σχεδον ολα τα πατριωτικα κομματα. οι φαρμακοβιομηχανοι και οι υπουργοι να ζουν στη χλιδη και ο φτωχος να μην ξερει τι του ξημερωνει

  18. Τώρα θυμήθηκε να μην ψηφίσει ΝΔ., όταν ψήφιζε για 49 συνεχόμενα χρόνια τότε δεν ήξερε…..
    Είπαμε, μπροστά στο παραβάν, είστε αντιεξουσιαστές, μέσα στο παραβάν τα ξεχνάτε όλα, γίνεστε εξουσιαστές του κυβερνώντος κόμματος.
    ΑΜΕΑ είναι κι εκείνοι που έχουν σώας τας φρένας και παθαίνουν τραλαλά τραλαλόμ μέσα στο παραβάν με τα ψηφοδέλτια που του έδωσαν.

  19. Μπραβο μπραβο στον αδωνι ετσι!! ετσι!! ομορφα…41 τακατο.

Comments are closed.