Αυτός είναι ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

Κοινοποίηση:
123 (2048)

Kαθοδηγητής της δολοφονικής δράσης εναντίον του Tάσου Iσαάκ φέρεται να ήταν ο αρχηγός του παραρτήματος των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα, Mεχμέτ Aρσλάν.

123 (2052)

122 (4)

123 (2050)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όσοι είχαν εμπλακεί στον πόλεμο στην Κύπρου (ειδικά αυτοί που είχαν κάψει την γούνα των Τούρκων) συμπτωματικά ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα..μερικοί λένε ότι η ΜΥΤ δεν ξεχνά με αυτό το σκεπτικό ένα “ανεξάρτητο” κράτος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση για τους απέναντι ….καλή λευτεριά μέχρι τότε

  2. Μια σφαίρα στο κεφάλι σε κάθε μουλο που απειλεί την πατριδα μου.Ειτε ειναι γεννημένος εδώ πχ.πολιτικο σκουπιδι προδότη είτε αλλοδαπό.

    1. Εγω πιστευω οτι θα τον προσκαλεσε η Σακελαροπουλου στο προεδρικο μεγαρο αν εμπαινε σε καμια επιτροπη της ευρπωπης στα κονδυλια. Μεχρι εκει φτανει το σκυψιμο.Καλα για ΕΥΠ δε μιλαμε αρχηγος ειναι ο Κουλης.

  3. ελα διακοπες στην καρδιτσα!
    ειμαστε φιλοξενοι!
    αλλα ελα πασχα τωρα που δεν εχουμε και αρνια για σουβλισμα λογω πανωλης!

  4. Και ακομα δεν εστειλαν οι κυπριοι 2 κουρδους να τον φανε για 2000 ευρω? Οι Γεωργιανοι περνουν 5000 και οι Αλβανοι ,Ρουμανοι 6000. Αρα δεν τους νοιαζει και τοσο πολυ ο θανατος του παιδιου τους. Εγω θα του ετρωγα ολη την οικογενεια μεχρι και 5η γενια και τελευταιο αυτον με το τσιγκελι απο τα αρχιδια Αφοθ τον φωτογραφιζα και εστελνα τις φωτο στην Koyriet.

  5. Αν είχε σκοτώσει Εβραίο, θα είχε σαπίσει πολλά χρονια πριν.
    Αυτοί πολύ σωστά αποδίδουν δικαιοσύνη, εμείς;
    Ένα συμβολαιάκι και τελείωσε το κάθαρμα…

  6. Αλίμονο σε αυτόν που δολοφόνησε τόσο νέο…

  7. μογγολος απο τις στεπες της κινας

  8. Εσύ ο πατριώτης που γράφεις και τιμιτής της Ελλάδας τι έκανες για να τον εξαφανίσεις! Α, ξέχασα είσαι εδώ μόνο για τα clicks!

  9. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ

Comments are closed.