Αυτός, μήπως αναρωτήθηκε πόσο καραγκιόζης είναι; Στράτος Σιμόπουλος: «Λεκές» το ζήτημα των νεκρών της πανδημίας, κάποιοι κάνουν την τρίχα, τριχιά

Κοινοποίηση:
simopoulos

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, σε εκπομπή του Kontra Channel, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι νεκροί της πανδημίας είναι ένας… λεκές που μεγεθύνει η αντιπολίτευση.

«Είναι ένας λεκές και όσο περισσότερο επικεντρώνεσαι σ’ αυτόν, μεγαλώνει. Είναι η αντιπολίτευση και κάποιοι από τους δημοσιογράφους που κάνουν την τρίχα, τριχιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΝΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ

  2. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΕ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

  3. Πόσο πιο ξεκάθαρα να πούνε ότι είναι μισάνθρωποι με πλήρη αδιαφορία για όλη την καταστροφή που φέρνουν;

  4. Από αγράμματους ανθρώπους τί περιμένεις;Να είναι σκεπτόμενοι κ να γνωρίζουν πώς πρέπει να μιλήσουν;(ή μήπως θεωρείτε ότι επειδή είναι στη Βουλή ή έχουν σπουδάσει κάτι,θεωρούνται οπωσδήποτε κ μορφωμένοι;)

    1. Κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία φίλε. Και φυσικά μας θεωρούν ζώα Γι’ αυτό τολμούν και τα ξεστομίζουν έτσι απροκάλυπτα.

  5. O Στράτος Σιμόπουλος είναι πολύ βλήμα!!!!
    Είναι ένα γελοίο άτομο, πολύ ανθέλληνας, πολύ μαλ@@ας!!!!

  6. .Λεκές ?
    ΛΕΚΕΣ ???
    Που έπρεπε να σε είχε κάνει ο πατέρας σου λεκέ σε πεταγμένο πατσαβούρι, να γλύτωνε η κοινωνία από σένα απάνθρωπο κάθαρμα.
    Δεν μου λέτε, παραμένει βουλευτής της ΝΔ ?
    Κούλη, που είναι οι υποτιθέμενες δημοκρατικές σου ευαισθησίες ?
    Όχι ότι έχεις, έτσι και χειρότερα βλέπεις εμάς τους πολίτες, αλλά λέμε τώρα.
    Έστω για το θεαθήναι, θα το διώξεις και από το κόμμα αυτό το απάνθρωπο και αναίσχυντο τέρας που μιλά σαν ΝΑΖΙ στο Άουσβιτς για τους 24.000 νεκρούς της πανδημίας ???????????????

  7. Πού στό διάβολο τούς βρήκε ό γουρλομάτης τούτα τα κυπριώτικα γαιδούρια γιά βουλευτές; Τούτος δώ ούτε γιά βοηθός νεκτοθάφτη δέν κάνει.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.