Αυτό έκανε τον Σ.Τσιόδρα να δακρύσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
TSIORDAS-4

Την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κοροναϊό έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώνοντας τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται σε 530, καθώς προστέθηκαν άλλα 35.

Μάλιστα ο Καθηγητής δεν συγκράτησε τα δάκρυά του όταν μίλησε για τις απώλειες των συμπολιτών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων όπως είπε, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη.

Δακρυσμένος ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε μια επιστολή που ελαβε από συνάδελφό του, όπου του επεσήμανε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για μερικούς υπερήλικες», με τον Σωτήρη Τσιόδρα να μην αντέχει την συγκίνηση και απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες να λέει πόσο πολύτιμοι είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. νεκροθαφτης……………….αληθεια ποιοι τον δημιουργησαν απο ποτε και γιατι????????????????????????????

  2. Ο ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ. ΕΞΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  3. Μιλά Τσιορδα πες μας ότι αυτό το πραμα δεν είναι φυσικό…τι φοβάσαι;;; Πότε κηδεύονταν κάποιος με στολές αστροναύτη;; Μιλήστε ρε !
    Ποια υπανθρωπα όντα δημιούργησαν ξαμολυσαν αυτό το τέρας;;;; Πότε είδε κανείς πνευμονία να ντύνεσαι αστροναύτης; Αυτό πρέπει να ψάξουν

  4. Το ελληνορθοδοξο πνεύμα σε όλο του το μεγαλείο. Η μοναδικότητα του ανθρώπου, η αξία όλων είτε ηλικιωμένος είτε νέος, η ανάγκη να επιβιώσουν οι γέροντες όσο περισσότερο γίνεται επειδή είναι κι αυτοί πολύτιμοι. Ο Δυτικός κόσμος, τα βλέπει αλλιώς. Τραβά την πρίζα να μπει άλλος. Είναι σημαντικό τελικά ο γιατρός να είναι άνθρωπος του Θεού…

    1. λαθος αγαπητε μου.ενας καλος ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑ που αναφερεις
      αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ στιγμη με τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ.γιαυτο το ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
      για να δουνε τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.οταν θα ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ δεν θα μπορεις ουτε να
      κουνηθεις χωρις την ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.τωρα πια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα καταργηθουν τα μετρητα εμ ΓΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΟΣ.ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ μεταδιδουν τον ΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.Ε ΜΕΤΑ θα καταργηθουν και οι ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ[ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ] μετα πως θα ΨΩΝΗΖΕΙΣ? ΜΑΝΤΕΨΕ.

Comments are closed.