Αυτό ήθελαν από την αρχή! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Έρχεται ο εμβολιασμός των παιδιών από 2 ετών και άνω, τους επόμενους μήνες και από 6 μηνών

Κοινοποίηση:
εμβολιο

«Προχωράνε οι εμβολιασμοί, αλλά όχι με τους ρυθμούς που θέλαμε, ειδικά στην ηλικία 5-11 ετών έχει εμβολιαστεί περίπου το 17% σε σύνολο 700.000 παιδιών, πάμε πολύ αργά. Από 12-14 είναι περίπου στο 35% και από 14-17 κοντεύουμε να φτάσουμε το 45%. Δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε στο χειμώνα τον αριθμό των παιδιών που θέλουμε να εμβολιάσουμε» είπε στο OPEN.
Και πρόσθεσε: «Στο τέλος Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου θα δοθεί άδεια για εμβολιασμό παιδιών από 2 ετών και άνω και τους επόμενους μήνες από 6 μηνών και πάνω. Αυτό θα εκδοθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων».

Ανησυχία για το MIS-C
Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης εξέφρασε την ανησυχία του για το αποτύπωμα που αφήνει ο κορονοϊός στο παιδί που έχει νοσήσει ακόμα και αρκετούς μήνες μετά.

«Όλο και περισσότερο συζητιέται το Πολυσυστηματικό Φλεγμονώδες Σύνδρομο (MIS-C). Υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν νοσηλευτεί με αυτό το σύνδρομο το οποίο εμφανίζεται οταν έχει περάσει η νόσηση, μετά από 15 μέρες, 1 μήνα, 2 μήνες μπορεί το παιδί να εμφανίζει υψηλό πυρετό, εμετό, διάρροια, κόπωση, εξάνθημα, κόκκινα μάτια. Μετά από συγκεκριμένες εξετάσεις βρίσκουμε το σύνδρομο που βασανίζει το παιδί και την οικογένειά του»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η όμικρον τελείωσε την θνησιμότητα, αυτή η μετάλλαξη είναι ουσιαστικά το σωστό εμβόλιο, τα υπόλοιπα παραμυθάκια είναι μίζες γιατί ο άπληστος δεν έχει τέλος. Ας ανοίξει τα στραβά του ο κάθε βλάκας που συμπεριφέρεται στο παιδί του σαν να είναι ποντίκι.

  2. Τό μπόλι στα παιδιά είναι εθνικό έγκλημα.Θυσιάζουν τά παιδιά γιά νά φτάσουν στήν ανύπαρκτη ανοσία τής αγέλης.ΕΘΝΟΣ 7.2.2022
    Θεόδωρος Βασιλακόπουλος:”Τό Πάσχα θά φτάσουμε σέ μία σχετική ανοσία.
    Βασιλακόπουλος στό ΣΚΑΙ 19.7.2021
    “Δέν γίνεται ανοσία αγέλης χωρίς εμβόλια”
    Γκίκας Μαγιορκίνης: 20.1.2022.”Δέν θά υπάρξει ανοσία τής αγέλης.Σέ τρείς μήνες μπορούν να ξανακολλήσουν όσοι νόσησαν”
    Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στό ΣΚΑΙ στίς 21.2.2021
    “Θά αποκτήσουμε ανόσία τής αγέλης κατά τόν Σεπτέμβριο Οκτώβριο”
    Ελλάδα:Ο Τσιόδρας μίλησε γιά τήν ανοσία τής αγέλης.”
    Πώς επιτυγχάνεται καί τί σημαίνει”
    Μπορούμε νά πιστέψουμε αυτούς τούς τσαρλατάνους;
    Γιάννης Λάκων

  3. Λένε ότι μόνο οι μεγάλης ηλικίας κινδυνεύουν,αλλά θέλουν εμβολιασμένους τους πάντες. Ως το Φεβρουάριο του 2021 απέδιδαν σχεδόν 6.000 νεκρούς στον κορωνοϊό. Από τότε ως σήμερα έχουμε άλλους 18.000 νεκρούς. Ένα έτος πλήρες εμβολιασμών. Με σωστά εμβόλια οι θάνατοι έπρεπε να πέσουν κατά πολύ,όχι να τριπλασιαστούν.

  4. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ! ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Comments are closed.