Αυτό απαντά ο Τραμπ μετά τον χαμό που προκάλεσαν δηλώσεις του για τους Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Donald-Trump-speech

«Οι χριστιανοί και όσοι κατέχουν όπλα δεν ψηφίζουν».

Η παρουσιάστρια του Fox News, Λόρα Ίνγκραχαμ, προέτρεψε επανειλημμένα τον πρώην πρόεδρο Τραμπ τη Δευτέρα να δώσει εξηγήσεις για τα σχόλιά του σε ομιλία ενώπιον Χριστιανών, όπου είπε στους παρευρισκόμενους ότι δεν θα χρειάζεται να ψηφίσουν άλλο μετά τον Νοέμβριο 2024.

Ορισμένοι Δημοκρατικοί υποστήριξαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τους έλεγε ξεκάθαρα πως μετά από την πιθανή του νίκη δεν θα ξαναγίνουν εκλογές!

Αντίθετα, ο Τραμπ υποστήριξε επανειλημμένα ότι τα σχόλιά του ήταν επειδή οι Χριστιανοί δεν ψηφίζουν σε μεγάλους αριθμούς

«Αυτή η δήλωση είναι πολύ απλή. Είπα: “Ψηφίστε με, δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ποτέ ξανά”. Οι Χριστιανοί δεν είναι γνωστοί ως μεγάλη ομάδα ψηφοφόρων.

«Αυτή τη φορά, ψηφίστε. Θα τακτοποιήσω τη χώρα, δεν θα χρειάζεται να ψηφίζετε πια. Δεν θα χρειαστώ ξανά την ψήφο σας. Μπορείτε να επιστρέψετε στο να μην ψηφίσετε»

Οι χριστιανοί δεν ψηφίζουν καλά. Ψηφίζουν σε πολύ μικρά ποσοστά. Γιατί; Δεν γνωρίζω. Ίσως είναι απογοητευμένοι από πράγματα που συμβαίνουν. Λέω να βγείτε έξω να ψηφίσετε»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δηλαδή με λίγα λόγια ομολογεί ότι δεν είναι Χριστιανός. Τότε τι είναι;;;;;?????

  2. Μου αρέσει που σκοτώνεστε για την Αμερική ρε μάγκες σχολιαστές. Εδώ εμείς καιγόμαστε με τα πουλημένα πολιτικά σούργελα που ψηφίζετε και σεις βρήκατε λόγο να βρίζεστε και να βγάζετε χολή. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάδα έχει γίνει ένα τεράστιο μπουρδέλο. Βρίζετε βρίζετε αλλά όταν έρθει η ώρα να κάνετε το σωστό ο καθένας κοιτάει το κώλο του και όλοι οι άλλοι να πνιγούν, αν μπορούσατε θα τους λιντσάρατε κιόλας. Εμ καλά να πάθετε ρε! Κάθε φορά και χειρότερα έτσι συνεχίστε.

  3. Απλά πες να πάνε όλοι να ψηφίζουν.. τι εννοεί οι χριστιανοί δε πάνε να ψηφίσουν με τη θρησκεία πάει στην Αμερική; Και όσοι έχουν όπλα.. να ρωτήσεις ποιος δεν έχει όπλα.. πορτοκάλι μην αρχίζεις λεγόμενα όπως με το κοβιντ που έλεγες να βάλουν χλωρίνες στο σώμα τους.. Αλήθεια ο φάουτσι που εξαφανίστηκε … Μόνο ένα καλό είχε που δεν έγιναν πόλεμοι στην θητεία του

  4. Και θα βγούμε εξω και δεν θα σε ψηφίσουμε ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΤΡΟΜΠΑ.

Comments are closed.