Αυτό γινόταν στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στα μάτια όλων!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΟΥΛΗ

Και δεν παρενέβη κανείς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τέτοιες μουσικές ακούνε τα τεφάλ;Έτσι διασκεδάζουν;Ο σκύλος μου ακούει καλύτερη μουσική από τα αμόρφωτα τηγάνια

  2. Ξυπνάτε ρε ΒΛΑΚΕΣ,τι περιμένετε να δειτε?στα 4 όλη την οικογεννεια?έχουμε εισβολή κ αυτος που είναι επάνω είναι δικός τους.ΞΥΠΝΑΤΕ

  3. Καλά μας κάνουν ρεεεεεεε
    Το πιο καλά φυλαγμένο σημείο της πόλης. Η αστυνομία τι έκανε;

  4. Τον ιστό της αράχνης γιατί τον έχουν ζωγραφιά στο δάπεδο του προαυλίου;
    Αράχνες έχει η βουλή καλέ από κάτω;

  5. Αφού θέλουν οι τηγανοκέφαλοι από την Αλβανία της Κασπίας να χορέψουν την χορεία του Ομήρου με την πολεμική σημαία του Βυζαντίου χορούς μην τους εμποδίζετε. Αρκει το αδελφάτο του εξωτερικών να το διατρανώσει, οι δημοσιοκάφροι να το επαναλαμβάνουν καθημερινά σε ΜΜΕ και ο Μπελέρης από τη φυλακή να προκαλεί τον Ράμα ότι άν δεν ήταν ο Γεώργιος Καστριώτης , οι σημερινοί αλβανοί θα ξεσβούνιζαν τις βουνοκορφές του Καυκάσου ακόμη, και δεν θα ζητούσαν Ευρώπη και ΝΑΤΟ.

  6. …….ισπανογυφτοι αρβανητες ? ….γαλατες αρβανητες της Σκοδρας ? ……η”’ ανεμομαζωματα αρβανητων του καυκασου , της σερβιας , της βουλγαριας , η” λονγκο μπαρμπες-λογκοβαρδοι- αρχιδιποδα των βαλκανιων ? Γ@ΜΩ την ΒΑΡΒΑΡΟΓΥΦΤΙΑ…..

  7. “Καταπιασμένα” αλβαναριά, που βιώνουν “ρατσισμό” από τους ΄Ελληνες (!!!) …
    Πίσω στο Ράμα όλα τα αγνώμονα και αχάριστα δίποδα, που ήρθαν εδώ νηστικά, λάδωσε τό έντερό τους και έχουν βγάλει μιά γλώσσα από εδώ μέχρι τα Τίραννα … Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ, παλιο φάρα …

    1. χα χα χα. Για τολμηστε να το κανετε αυτο στα τυραννα στη κεντρικη πλατεια να εχετε τη τυχη του δημαρχου και μετα να περιμενετε απο τον Κουλη να σας σωσει. χα χα χα.Μονο να βριζετε ξερετε βλ@κες.

Comments are closed.