Έφτασε η Κυριακή του Πάσχα και οι πολλοί στο τραπέζι μας θα έχουμε τηγανιτές πατάτες για να… συμπληρώσουμε το αρνί και το κοκορέτσι.
Σίγουρα θα σας αρέσει η τηγανιτή πατάτα να είναι τραγανή και να «σπάει» την ώρα που τη μασάμε. Αυτό όμως ίσως να μην μπορείτε να το καταφέρετε τόσο καιρό και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα εξαιρετικό κόλπο που θα σας βοηθήσει.
Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να προβράσετε τις πατάτες, να τις βάλετε στην κατάψυξη και όταν θέλετε να τις ετοιμάσετε τις βάζετε στο τηγάνι και θα έχετε μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας ξετρελάνει.