Αυτό είναι το μεγάλο deal που κάνει ο Σαββίδης στη Βόρεια Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
savvidis_

Μέχρι το τέλος του 2019, το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, εκτιμάται ότι θα κλειδώσει η οριστική συμφωνία μεταξύ της Τεχνικής Ολυμπιακής και της Belterra Investments για την πώληση του εμβληματικού Πόρτο Καρράς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στον όμιλο Σαββίδη.

Οι συζητήσεις των δύο μερών εξελίσσονται ομαλά και πλέον ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνέχεια του μνημονίου συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια αποκλειστικών διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας Πόρτο Καρράς Α.Ε. που ανήκουν στην ΤΟ International Holding Ltd.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί διάστημα τεσσάρων έως έξι μηνών για να τελειώσει και τυπικά η αγοραπωλησία, δεδομένου ότι η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.).

Σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις και πληροφορίες, το τίμημα της αγοράς θα κυμανθεί μεταξύ 200-250 εκατ. ευρώ και αφορά το σύνολο του πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: