Αυτό είναι το ταξιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα που “πήρε στο λαιμό του” τους ταξιδιώτες. Φυλακή θα πάει κανένας ή θα “τα σκάσουν” κι αυτοί στους δικαστές και στους “μπάτσους”;

Κοινοποίηση:
IMG_20221223_151614

Εμείς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τους ξεσκεπάζουμε όλους για να αποδοθούν ευθύνες.

Μόνο που σε αυτή τη χώρα ένα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φτάνει για να φέρει την “άνοιξη” στην πατρίδα μας.

Αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ταξιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα που πήρε στο λαιμό του,τους ταξιδιώτες.

Φυλακή θα πάει κανένας ή θα τα σκάσουν κι αυτοί στους δικαστές και στους μπάτσους;

ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – L.A. TRAVEL

Ταξιδιωτικό Γραφείο – Ολοκληρωμένα Πακέτα Διακοπών – Νεανικά Ταξίδια – Ακτοπλοϊκά & Αεροπορικά Εισιτήρια

Δείτε εδώ

Θυμίζουμε το ρεπορτάζ που έχουμε από το πρωϊ στο site μας.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες σημειώθηκε στη Ρουμανία. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και 23 τραυματίες.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

 «Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή» δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24.

bucuresti

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1:30 μ.μ., η Τροχαία ενημερώθηκε για ένα τροχαίο στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος.

IMG_20221223_151609 IMG_20221223_151742 IMG_20221223_151923 IMG_20221223_151931

Διαβάστε επίσης:

Ρουμανία: Η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για το δυστύχημα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι Ρουμανοι πολυ σωστα εβαλαν την πινακιδα με προειδοποιηση πως πουλμαν δεν μπορουν να πανε στη συνεχεια απο το τουνελ γιατι θα βρουν.Αν δεν υπηρχε η πινακιδα και ο οδηγος συνεχιζε θα ειχαν σκοτωθει ολοι γιατι θα εβρισκε στην τσιμεντενια οροφη του τουνελ.Ολοι οι οδηγοι τουρισ.λεωφορειων το ξερουν.Ο μαλακας ο οδηγος που ειχε το μυαλο του?

    1. Τα προειδοποιητικά ύψους δεν πρέπει να είναι γκιλοτίνες. Οι ρουμάνοι θα πληρώσουν ακριβά αυτή την ιστορία, ασχέτως της ευθύνης του οδηγού.

  2. Φτιάξανε οι Ρουμάνοι μια ποντικοπαγίδα να σκοτωθείς εκεί και όχι στη γέφυρα. Δε νομίζω ότι είναι νόμιμη αυτή η βαριά κατασκευή. Νομίζω ότι τέτοιες κατασκευές έχουν αλυσίδες που κρέμονται οι προειδοποιητικές ταμπέλες ώστε να χτυπήσουν αυτές το αυτοκίνητο που υπερβαίνει το ύψος και να σταματήσει ο οποίος οδηγός ή κάνω λάθος;

  3. Τον λόγο που έβαλαν αυτό εκεί οι Ρουμάνοι δεν μπορώ να καταλάβω ,έτσι ξεκάρφωτα, για το ποιος ευθύνεται θα του πιούν οι δικαστικές αρχές δεν θα γίνουμε δικαστές όπως πάντα κάνουν κάποιοι σε τέτοιες περιπτώσεις, κρίμα στον συμπολίτη μας που έχασε την ζωή του και όσο πιο γρήγορα οι τραυματίες να πάνε κοντά στα συγγενικά τους πρόσωπα…..

  4. Ο αριθμος ταμπελα αυτοκινητου φταιει, περιεχει το 666 αναποδα

  5. ρε πατε καλα…θα παω εγω στην ακαδημιας και δεν θα μπορει να περασει πουλμαν….με τους μαλακες τους ρουμανους..και τα ριχνετε στον οδηγο…..γαμω τα βαλκανια σας γαμω

Comments are closed.