ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

Κοινοποίηση:
ladi-1

Επιστρατεύουν εταιρείες security, προσλαμβάνουν φύλακες και κάνουν περιπολίες οπλισμένοι, οι ελαιοπαραγωγοί και οι ιδιοκτήτες ελαιουργείων στην Αχαΐα. Σε κάποιες περιπτώσεις οι συμμορίες κόβουν τα φορτωμένα κλαδιά ή ακόμη και ολόκληρα τα δέντρα.

Στην Ωλενία της Αχαΐας παρατηρήθηκαν ήδη τα πρώτα κρούσματα κλοπής. Τρία άτομα τα οποία μπήκαν σε χωράφια της Αχαΐας, περισυνέλλεξαν σχεδόν 1 τόνο καρπό, τον οποίο πούλησαν σε ελαιοτριβεία σε Χαϊκάλι και Ελαιοχώρι Αχαΐας για 11.000 ευρώ περίπου. Συνελήφθησαν και αναμένεται να απολογηθούν άμεσα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικεφαλής ήταν ένας 35χρονος Έλληνας, κάτοικος της περιοχής, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη του “συνεργείου” πέντε αλλοδαποί εργάτες.

Οι δυο συλληφθέντες Έλληνες υποστήριξαν ότι πληρώθηκαν μεροκάματο. Ο 35χρονος φέρετε να είπε ότι ήταν θύμα και κατ’ εντολή τρίτου προσώπου πήγε να μαζέψει τις ελιές.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής καρπού ή και ξυλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γιατι “μας καταντησαν ; ”
    Πεσανε απο τον ουρανο και μας κατσανε στο σβερκο ;
    Oι ηλιθιοι δεν τους ψηφισαν με 40% τον Ιουνιο ;
    Οι ηλιθιοι δεν τρεχουν και τωρα να βγαλουν “σελφι” οπου εμφανιζεται ο αρχιμαφιοζος ;
    Οι ηλιθιοι δεν πληρωνουν τα παντα αδιαμαρτυρητα και δεν κουνιεται φυλλο ;
    Να τους ξεσκισουν,να τους παρουνε και τα σωβρακα,καλα τους κανουν,αυτα τους αξιζουν.
    Τους ηλιθιους τους γαμ παντου στον κοσμο και καλα τους κανουν.

  2. Ελα τωρα ΦΠΑ 24% στα αναψυκτικα…τωρα που δεν υπαρχει αντιπολετευση θα σας γαμησει ολους
    χωρις σαλιο ο μητσοτακης του δωσατε 41% τωρα θα το πληρωσετε…αυτες ειναι ρε χαμενε η καλυτερες μερες
    που ελεγες στα καναλια με την επενδυτικη βαθμιδα.
    Επειδη εσυ εισαι ανικανος να τα παρεις απο τους ελευθερους επαγγελματιες δεν θα την πληρωσουμε ολοι μεσω του ΦΠΑ…στην ευρωπη δεν υπαρχει πουθενα αυτος ο ΦΠΑ σε κανενα προιον.

    1. Εσύ είσαι ένα δημόσιο τεμπελχανοκοπρόσκυλο που φίλησες κατουρημένες ποδιές για να προσληφθείς.
      Έλα να σου φτιάξω τα δόντια λοιπόν… κάθε σφράγισμα 100 ευρώ με απόδειξη.
      Αν δε σου αρέσει κάτσε να πονάς….

  3. Πως καταντήσαμε ή μάλλον πως μας κατάντησε το κωλόπαιδο του Γκαντέμη. Κατάντια είναι να κλέβεις τον συνάνθρωπο σου γιατί η τιμή στο λάδι ανεβαίνει στα ουράνια και ποιος είναι υπεύθυνος? Πια χώρα έχει πλούσιο υπέδαφος ή υδρογονάνθρακες και ο λαός της ευημερεί? Μόνο οι κυβερνόντες ευημερούν γιατί υπάρχουν 10 εκατομμύρια πρόβατα που το μόνο που ξέρουν είναι να βελάζουν και εκεί αυτό πάλι είναι ρυθμιζόμενο.

  4. Να τους τα κλέψουν, αλήτες μαυραγορίτες, για ποιον λόγο κλέβουν έτσι τον κόσμο; Δεν πειράζει, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά… Δεν θα έρθουν και στην δική μου την δουλειά; Θα δεις τι θα τους χρεώσω μόλις μάθω ποιοι είαι και τι δουλειά… κάνουν.

Comments are closed.