Αχαΐα: Κλείνει από σήμερα το απόγευμα η παλιά Εθνική Πατρών – Κορίνθου για τον φόβο κατολισθήσεων

Κοινοποίηση:
kikloforiakes

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, υπέγραψε την απόφαση να κλείσει η παλιά Εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και όσο διαρκέσουν τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

Όπως εξήγησε, το μέτρο είναι προσωρινό και προληπτικό και αφορά στη διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων και του κινδύνου να σημειωθούν κατολισθήσεις, γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παράκαμψη μέσα από το χωριό του Ελαιώνα, ενώ το μέτρο θα ισχύσει από σήμερα μέχρι και όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα εξήγησε ο κ. Ζαΐμης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην προηγούμενη κατολίσθηση στον Ελαιώνα πρίν ένα χρόνο έκλεισε και η Ολυμπία Οδός απο το 157ο έως 160ο χλμ προς Αθήνα οπως και τα διοδια Αιγίου. Χιλιάδες οχήματα έκαναν αναστροφή στά διόδια Αιγίου να πάνε πίσω από εκεί πού ήλθαν ! Το 112 δεν έστειλε κανένα μήνυμα ώστε οί οδηγοί να γλυτώσουν τήν ταλαιπωρία με την δικαιολογία ότι στέλνουν μήνυμα μόνον άν υπάρχει κίνδυνος απώλειας Ζωής….όπως μού είπαν οι Κάφροι !

Comments are closed.