Αχαΐα: Σύλληψη δασκάλου – Καταγγέλθηκε ότι χτύπησε μαθήτρια

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Στη σύλληψη εκπαιδευτικού της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησαν αστυνομικοί του Αιγίου μετά από μηνυτήρια αναφορά που υποβλήθηκε σε βάρος του και καταγγελία που έγινε από μητέρα 10χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με την καταγγελία ο δάσκαλος φέρεται να χειροδίκησε κατά της μαθήτριας.

Ασφαλείς πηγές της ΕΡΤ Πάτρας αναφέρουν ότι τα καταγγελλόμενα, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της μαθήτριας, έγιναν κατά την επιστροφή τους από σχολικό περίπατο. Την υπόθεση παρακολουθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, η οποία ζήτησε έγγραφη ενημέρωση από την διεύθυνση του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ο δάσκαλος και, εφόσον υπάρξει εξέλιξη στο ποινικό σκέλος της, θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εγώ νομίζω ότι ήθελε ξύλο με βρεγμένη σανίδα και με στο χέρι με το χάρακα για να μάθει να μη ξανακάνει αυτό που έκανε, και θέλει και η μάνα της που τη μαθαίνει στη ρουφιανιά από τώρα.
    Τι έκανε το παλιόπαιδο δε θα μας πείτε;
    Και σιγά τι έπαθε να φάει, εμάς που μας τραβούσαν τις φαβορίτες οι δάσκαλοι με το παραμικρό τι πρόβλημα υπήρχε; Αναρχοκουμούνια όλοι.

  2. Αν χτυπούσε η 10χρονη τον δάσκαλο δεν θα έτρεχε τίποτα. Έτσι τα μεγαλώνουν τα παιδάκια τους όλοι οι καθυστερημενοι σήμερα.Χωρις ίχνος σεβασμού για κανέναν και για τίποτα. Σε αυτό βέβαια έχουν συμβάλει και οι “καλοί παιδοψυχογοι”, που εδώ και μια 30ετια μας έχουν πρήξει τα ουμπαλα για το πως πρέπει να φερομαστε στα παιδιά μας, για να μην τους δημιουργήσουμε κάποιο ψυχολογικό τραύμα! Και κάπως έτσι βγαίνουν στην κοινωνία όλα αυτά τα τέρατα που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά. Αμωλανε έξω τα “υγιει” παιδάκια τους για να δημιουργήσουν ψυχολογικά σε όποιον άσχετο βρεθεί μπροστά τους!

  3. δημοτικό και γυμνάσιο στην δεκαετία του 80′ έτρωγες σφαλιάρες με ταχύτητα φωτός, σήκωμα από τη φαβορίτα και στον πίνακα, με βέργα μασάζ στα χεράκια …από δασκάλα παρακαλώ, από το αφτί και έξω και το πιο light όρθιος στη γωνία σε όλη την ώρα του μαθήματος για να βάλεις μυαλό… αν έλεγες κάτι στους γονείς… σου έλεγαν “καλά σου έκανε” …φυσικά τα καταδικάζουμε όλα αυτά …σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα είναι πολύ “καλύτερο”

  4. Εμένα οι δάσκαλοι πετουσαν κιμωλίες με στόχο το δόξα πατρί, και δεν γινόταν τίποτα. Εδώ όλο καταγγελίες είναι…….

Comments are closed.