20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Α.Γεωργιάδης για νέα «γκάφα» Σ.Κασσελάκη: «Ορκίζομαι να συγκρατηθώ μέχρι τη Δευτέρα αλλά μη με προκαλεί και αυτός»

Κοινοποίηση:
georgiadis-new-

Η ανάρτηση του υπουργού Εργασίας για το νέο λάθος του Σ.Κασσελάκη

Στο εκφραστικό λάθος που έκανε μιλώντας από την Καβάλα, ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την θέση του για διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως ίδιος προσπαθεί να συγκρατηθεί και να μην σχολιάζει δηκτικά, αλλά θα πρέπει να μην τον προκαλεί και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να υπάρξει σταδιακή μετάβαση προς έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Αυτή γενικά είναι η προσέγγισή μου» είπε αρχικά, για να προσθέσει: «Τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε ως σχέδιο, πρώτα ο Θεός». Αμέσως αντελήφθη το οξύμωρο του πράγματος και γέλασε, λέγοντας: «Λάθος έκφραση, τέλος πάντων».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε αρνητικά, σε ανάρτησή του, αυτή την τοποθέτηση και… ορκίστηκε να συγκρατηθεί ως τη Δευτέρα:

Έγραψε: «Προσπαθεί να το παίξει αριστερός και ότι είναι υπέρ του διαχωρισμού Κράτους/Εκκλησίας κλπ ο @skasselakis και το «σχέδιο» του για να το επιτύχει το αναθέτει στον Θεό… «πρώτα ο Θεός»….δεν σχολιάζω άλλο ορκίζομαι να συγκρατηθώ μέχρι την Δευτέρα ορκίζομαι…αλλά και αυτόν το παρακαλώ μην με φέρνει στα όρια μου άνθρωπος είμαι και γώ… ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπράβο Άδωνι! Πέστα για τον τρύπιο κασεράκια. Θα σταθεί αυτό το τούβλο, μπροστά στον Κυριάκαρο; Πάμε φουλ για 60%.

  2. Ειπε ο γαιδαρος τη λουγκρα κεφαλα! Η ψαροκασσελα κουβαλαει απο πισω της την Αμερικη και φραγκα! Εσυ τι το….Ελληνικο τη…ριβιερα της ψωροκωσταινας και το καλαθι της…μπαμιας? Συρε παιξε…πεντοβολα με το Βοριδη και το Πλευρη στην αυλη του “πατριωτη” μεντορα σας Καρατζαφυρερ!

  3. Σιγά τα αυγά. Τα ίδια αφεντικά υπηρετούν και αυτός και ο Κασσελάκης.

  4. Καλά τα λες για τον Κασελάκη αλλά για δες και κανένα παλιό σου βίντεο τι έλεγες για τζαμί και λαθρομετανάστες τότε στον Καρατζαφέρη. Που τώρα τους δίνετε και επιδόματα! Γιαυτό πάρε τον Κασελάκη, τον Καρατζαφέρη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη των εμβολίων που ήθελε νεκρούς για να φυλαχθούν τα σύνορα! Και πηγαίντε όλοι στο τζαμί να σας αποθεώσουν οι μουσουλμάνοι συμπολίτες σας γιατί γίνατε πιο φιλομετανάστες και από τον ανθέλληνα λαθρολάγνο Τσίπρα!

  5. Θα τον ψηφισω κοπριτη μπας και εξαφανιστεις εσυ απο τις τηλειρασεις. Αει στο διαολο μαλακα.

  6. ….Τι λές; Ότι είναι τα σκ@τ@ είναι και το φτυάρι.

Comments are closed.