Α.Λατινοπούλου: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς…»

Κοινοποίηση:
afroditi-latinopoulou-nea-dimokratia

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε ανάρτηση για το θέμα της κακοποίησης του γατιού στην Αιδηψό συγκρίνοντάς το με την υπόθεση κακοποίησης της 17χρονης απο Πακιστανούς.

Η ανάρτησή της:

«Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;», έγραψε στο Twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Βλέπουμε μια κυρία που τρέφει πατριωτικά συναισθήματα ή μια κυρία στα μπουζούκια; Άμα δεν συμφωνείτε με το κυβερνητικό χάλι, αλλάξτε κόμμα μαντάμ, να κατευθυνθείτε στο κόμμα που παλεύει με τα θηρία. Άντε πια με τις παπαριές σας και τους βλαμμένους που σας ψηφίζουν.

  2. Δεν ξερω αν αυτο το παρτσακλο[μην την βλεπετε ετσι,μαπα ειναι]εχει αντιληφθει οτι κυβερνηση ειναι αυτοι που θαυμαζει αυτοι που επιβαλλουν με τα δικα μας λεφτα,τοο τι θα δειξουν τα καναλια,γιαυτο πεσαμε 108οι,ο δικος της Κνιτομπατσος Θεοδωρικακος,βαυκαλιζεται με τον κακουργο του γατιου,ενω κατι την παπιαστην εκρηξη εγκληματικοτητας,ο Μηταρακης ειναι υπευθυνος εδω και καιρο για το καθε Πακιστανι,το Μητσοτακεικο και ο πεθερος του Γεραπετριτη κερδιζουν απο την βαβουρα των ντεμεκ προσφυγων.Τωρα η κοπελιτσα θελοντας να την προσεξουν,συνεχιζει τις επιλεκτικες ευαισθησιες,εσεις οι ψωμολυσσες καντε της ενα λαικ.Και οι αμοιβαδες,ψυχη εχουν.

  3. Δεν θεωρείται, την κάνουν να θεωρείται πιο σημαντική είδηση.
    Τα καναλια οτι συμφέρει τη ντπ προβάλουν μια ζωη για να μας αποπροσανατολίζουν και να μας αποσπούν τη προσοχή.
    Μπάμπης, Ρούλα,γάτα, σκυλι.
    Τώρα παίζει πολύ το Ρούλα-Ρουλα.
    Γι’αυτό τα κανάλια τα λένε και τζουκ μποξ.Εαν τους ρίξουν χρήμα παίζουν ότι θέλουν αυτοί.

  4. οπω παμε καποια στιγμη θα μας κυβερνουν τα ζωα

  5. Μα και αυτοί όρθια ζώα είναι και τους αγαπάμε!!!

  6. Ετσι που έχουν γίνει τα πράγματα τα ζώα να έχουν περισσότερα δικαιώματα απο εμας τους ανθρώπους τετια κατάντια και ξεφτίλα βιώνουμε

  7. Το γατί δεν μπορούσε να προστατευθεί από τον μ@λ@κ@ νεοελληναρά με τα τατουάζ.
    Τους πακιστανούς όμως μας τους επιβάλατε εσείς και οι πολιτικοί που ψηφίζετε. Οπότε ότι παθαίνετε φταίτε εσείς με την αδιαφορία σας που καταντήσατε την χώρα του Σωκράτη και του Κολοκοτρώνη ένα σκουπιδαριό και ασύδωτο κράτος ανώμαλων, κλεφτών και δολοφόνων “προσφύγων” & “μεταναστών”.

  8. Μεταγραφή Λατινοπούλου επειγόντως από τον Πατριωτικό χώρο. Ασφαλώς και λέει τα αυτονόητα.

Comments are closed.