ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ 2016!

Κοινοποίηση:
ροντ

Κοζάνη: Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που 1η Μαΐου το 2016 επιτέθηκαν και κατασπάραξαν 5χρονο στην Κοζάνη.

Με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή και εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα με τις προσαυξήσεις, αλλά και χωρίς αναγνώριση οποιουδήποτε ελαφρυντικού, κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Κοζάνης ο ιδιοκτήτης των σκύλων.

Το δικαστήριο αθώωσε την σύζυγο του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ σε μια δίκη που διήρκησε πολλές ημέρες και ολοκληρώθηκε με την απολογία των κατηγορουμένων, και την έκδοση της σχετικής απόφασης.

O δικηγόρος της μητέρας του άτυχου παιδιού, Ζήσης Βρίκος, δήλωσε την ικανοποίηση του, εκφράζοντας την ευχή του η μητέρα επιτέλους να βρει την ηρεμία της.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του πατέρα δήλωσε ότι δεν τους ικανοποιεί η απόφαση του δικαστηρίου, που αθώωσε την σύζυγο του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. η μανα νομιζω ειναι μια χωρισμενη φτωχη απο ουκρανια
    το αφεντικο του σκυλου ντοπιος – σουρδος
    αναμενομενη αποφαση
    κριμα στο παιδακι

  2. Για αυτό και η Ελληνική κοινωνία αμφισβητεί τόσο πολύ την Ελληνική δικαιοσύνη. Χωρίς αιδώ αξιολογούν την αξία της ανθρώπινης ζωής μικρότερη από την αξία ενός ζώου.

  3. σκατό δικαστικοί είναι δυνατόν να είστε τόσο ρατσιστές ακόμα και με τις ανθρώπινες ζωές; δηλαδή η κλωτσά σε γάτα η σκύλο τιμωρείται με φυλάκιση και 50.000ε πρόστιμο και την ζωουλα του μικρού παιδιού , ανθρώπου,; στο δολοφόνο με 14.000ε; ντροπή σιχαμερά σκουλίκια . Εξαγριώνεται τον κόσμο έτσι; συνεχίστε είστε σε καλό δρόμο!

  4. Η ζωή και η αξία του ανθρώπου δεν αξίζει τίποτα σε σχέση με τα ζώα. Το νέο δόγμα. Οι άνθρωποι μέσα τα ζώα έξω βόλτα με την γρίπη. Σε δάγκωσε σε σκότωσε σκύλος δολοφόνος ( από διασταύρωση μέχρι να γίνει δολοφόνος) έξω ο ιδιοκτήτης χτύπησες σκύλο μέσα εσύ. Αν δεν μας ακολουθήσετε δεν μας κάνετε ούτε για δούλοι.

  5. Κράτος μπουρδέλο και στην Αφρική να γινόταν αυτό περισσότερα χρόνια θα του Έριχνε το δικαστήριο..

  6. Μακαρι να διαβασει ο πατερας του παιδιου το σχολιο μου.

    Παιρνεις ενα οπλο και σκοτωνεις αυτο τα καθαρματα με το σκυλιο τους που εφαγαν το παιδι σου.

    Οταν τους σκοτωσεις αφησε ενα χαρτι πανω τους που θα λεει:

    Προς την δικαιοσυνη

    Ο Γιος μου δεν αξιζει 14600 ….. Τωρα εαν θελετε εσεις να τον κοστολογησετε τοσο καντε τις πραξεις για αυτους που εφαγα και θα πληρωσω εγω τον λογαριασμο για να ησυχασει το παιδι μου.

    Και στο τελος βριστους σαν επιλογο.

  7. Θα τους τα χώσει χοντρά ο Κούγιας και θα την αθωώσουν την τρελή.

  8. για τον άνθρωπο που χάθηκε 14.600€/.
    Δηλαδή, η ζωή των Ελλήνων, δεν αξίζει ούτε τα μισά από όσο ένας σκύλος……………………………………………………………………………………

  9. Εσύ Ιναν για ποιο λόγο να είσαι πατέρας μην τυχόν οι ανθρωπότητα χάσει το DNA σου και δε θα μπορέσει να προοδεύσει άλλο?

  10. Μπράβο κυρατσα δικαιοσύνη κατ ευθείαν από τα LIDL. Η ζωη του παιδιού 1400 € + προσαυξήσεις.
    Αίσχος

    1. Αίσχοζ,αλλά μάθε πρώτα λίγα μαθηματικά,14.000 είναι περίπου

      1. Ωραία ξεχάστηκε ένα 0 εκ παραδρομής γιατί είχα φουντώσει, αλλά ακόμη και 10 μηδενικά να ξεχνούσα, αυτό σε μαρανε καημένε, δεν κοιτάς τα χάλια μας?

  11. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ…. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…. ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ…. ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Η ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ….. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΒΑΝΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ….

  12. Πιτ μπουλ και ροντβαιλερ ,πρεπει να απαγορευτουν,σε καποιες χωρες ξεκινησε!!!!!!!

  13. Οι δικαστές τα ξύνουν μέρα νύχτα, πάνε στη χέστρα για χέσιμο, διαβάζουν την δικογραφία και βγάζουν απόφαση, την επόμενη την ανακοινώνουν.
    Εσείς γίδια συνεχίστε να ψηφίζετε το Βοριδαρχίδι.

  14. Επί της ουσίας, πρόστιμο σκάρτα 15 χήνες στον παλιόπουστα, ενώ αν κάποιος κλώτσαγε το κοπρόσκυλο θα πλήρωνε 30 χήνες χωρίς δίκη και λοιπές λεπτομέρειες, με συνοπτικές διαδικασίες.
    Ελπίζω οι γονείς του παιδιού να είναι κυνηγοί.

  15. Αλλη μια περίπτωση ντροπής για την Ελληνική δικαιοσύνη.
    1. Οκτώ χρόνια για να βγεί απόφαση για τόσο σοβαρό θέμα;Τα ζώα μας παν’ αργά.
    2. Τιμωρία είναι αυτή ή χάδι;
    Μα τόση δυσωδεία!!!

  16. Ο/Η Πιτμπουλ και Ροτβαιλερ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΕΣ λέει:

    Το τραγικό περιστατικό με την Kyleen Waltman φέρνει στο προσκήνιο τον πιθανό κίνδυνο που απειλεί ορισμένα είδη σκύλων, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστες περιοχές. Η Waltman, μια 38χρονη γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα και μητέρα τριών παιδιών, δέχθηκε βάναυση επίθεση ενώ περπατούσε κατά μήκος ενός δρόμου από τρία σκυλιά – δύο pit bulls και ένα μεικτού είδους. Η επίθεση ήταν τόσο σοβαρή που έχασε και τα δύο της χέρια και υποβλήθηκε σε πολλαπλές μοσχεύσεις δέρματος στον ώμο. Τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι σπάνια. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρει ότι πάνω από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι δέχονται δαγκώματα από σκύλους κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ένα στους πέντε από αυτά να απαιτούν ιατρική περίθαλψη..
    Επιδεινώνοντας περαιτέρω τον βαθμό των τραυματισμών της Waltman, υπήρχε και σοβαρή απειλή για το πόδι της που ήταν απειλητικά κοντά στην απαίτηση ακρωτηριασμού. Επιπλέον, το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί εντελώς λόγω της βίαιης επίθεσης, τα αποτελέσματα της οποίας την άλλαξαν αμετάκλητα ακόμα και μετά από πολλές επανορθωτικές επεμβάσεις. Η τροφοληψία έγινε ανέφικτη αποστολή για τη Waltman λόγω τραυματισμών στον οισοφάγο της, ο οποίος τώρα απαιτεί τη χρήση σωλήνα τροφοδοσίας για διατροφή. Η ομιλία της επίσης επηρεάστηκε σοβαρά λόγω των ιατρικών παρεμβάσεων, και η επικοινωνία της βασίζεται πλέον κυρίως σε ιατρικές συσκευές.
    Αυτή η κατάσταση θέτει υπό αμφισβήτηση την κατοχή ειδών σκύλων όπως τα pit bulls και οι rottweilers σε αστικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων πόλεων στην Ελλάδα. Αν και δεν πρόκειται για δαιμονοποίηση συγκεκριμένων ειδών, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε ότι ορισμένα είδη σκύλων, που έχουν εκτραφεί ιστορικά για βίαιες εργασίες, μπορεί να αποτελούν αυξημένο κίνδυνο. Η απαγόρευση τέτοιων ειδών σε πολυσύχναστες περιοχές μπορεί να θεωρηθεί ως μια προληπτική ενέργεια για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας. Αναγνωρίζει τον πιθανό κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών και προσπαθεί να τον ελαχιστοποιήσει. Αυτός ο προληπτικός μέτρο μπορεί να σώσει ζωές και να αποτρέψει μελλοντικές τραγωδίες όπως αυτή της Waltman.

  17. εν τωμεταξυ το πρώτο θέψα όταν πληρώνεται παίρνει εντολή όχι μόνο να περνάει αβέρτα τα σχόλια των τρόλ όσο υβριστικά και να είναι αλλά κόβει οποιοδήποτε σχόλιο έχει την αντίθετη αποψη . κοροιδεύουν με άρθρα τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ οταν το πιο διαπλεκόμενο σάιτ εδώ και χρόνια έχει στρατιά απο εμμίσθα τρολ να επηρεάζει την κοινή γνώμη

    1. Άστο φίλε μην μπαίνεις εκεί βρώμα και δυσοδια μόνο όλη η μουργα των Νεοδημοκρατων είναι μαζεμένη εκει

  18. 14.240 euro ποινη μονο… σα δεν ντρεπεσται

  19. Ο/Η το πρωτο ψεμα συνεχιζει το ξεφτιλικι στην υποθεση βατιδου με τα τρολ του κουγια λέει:

    δημιουργειται δεδικασμένο αν αθωωθεί η βατίδου για την καταδίωξη και κανείς δεν μιλάει . δηλ ο καθένας αν νιώσει θιγμενος στο δρόμο και έχει ενα θηριώδες SUV θα μπορει να καταδιώκει αυτόν που ηρθε σε αντιπαράθεση να του δημιουργεί σοβαρές σωματικές βλάβες επειδή απλά του έσπασε ένα καθρέπτη . δηνιουργείται νομικό προηγούμενο προς χαρη της Ευης

      1. Aρα αν σου σπάσει το καθρέπτη κα ένας πεζός να τον καταδιώξεις να τον πατήσεις και αυτόν και όλα ok..επίσης ενας πεζος αν περνάει το δρόμο εκτός διάβασης και τον πατήσει το αμάξι όλα ok ! Α ρε Ευάρα ! όλος ο ποινικός κώδικας θα αλλάξει για χάρη σου!

      2. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

  20. ΜΠΡΆΒΟ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΠΤΑ! (7) ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!

    1. ετσι ειναι οταν ζεις σε τετραμπουρδελο σε τρωει η μαρμαγκα. μετα απο 4 χρονια δεν ειναι δικαιοσυνη. σκατα ειναι… εχουν κανει 4 μνημοσυνα οι γονεις ηδη και τους πηγε η ποιοτητας 4ο κοσμικης χωρας δικαιοσυνη παλι στο τοτε…
      Οταν ειναι να ψηφισουν για τους μισθους τους τοτε να δεις ποσο γρηγορα γινοντε ολα… Αναλγητοι, αδικοι και μασονοι. 4 χρονια φυλακα κοστιζει μια ζωη στην Ελλαδα κυριοι… Καταλαβατε… σκωτωστε εξ αμελειας κ ολα μπενα… σε 4 ειστε καθαροι! Μπραβο ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ ΑΦΡΟΣ!

  21. Με 14600 συν τις προσαυξήσεις δεν θα πάει καμία μέρα μέσα.Την οικογένεια που κατάστρεψε με το σκύλο του;Εγώ αν ήμουν πατέρας του 5 χρονου θα τον σκότωνα και ας πήγαινα εγώ μέσα

Comments are closed.