ΒΕΛOΠΟΥΛΟΣ: ΝΙΚHΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠAΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝHΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚA ΤΗ ΧΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
velopky

«Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και σημείωσε ότι όλοι οι Έλληνες μπορούν να συστρατευθούν με το κόμμα του.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και κάνει και μια τεράστια ανατροπή. Παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε ο ελληνικός λαός μάς εμπιστεύτηκε. Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε ολόψυχα κάποια στιγμή τα μέσα ενημερώσεως να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό, κοινωνικό, λαϊκό κόμμα, το οποίο ήρθε για να κυβερνήσει λέγοντας το εξής: Ότι είναι η δύναμη ευθύνης.

Ξεκινάει επιτέλους μια πατριωτική διακυβέρνηση για τη χώρα. Είμαστε πραγματικά, επίσημα η αντιπολίτευση της χώρας και θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι οι Έλληνες μπορούν να συστρατευθούν με μας. Παρά τον πόλεμο βγήκαμε από τη φωτιά. Βγήκαμε από τη λάσπη, από τον βούρκο που η Νέα Δημοκρατία και τα φερέφωνά της δημιούργησαν. Αλλά οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύουμε ποτέ», επισήμανε ο κ. Βελόπουλος.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη Θράκη και τόνισε: «Θέλω να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό το οποίο προειδοποιούσα από πολύ καιρό. Ας δουν λίγο τον χάρτη στη Θράκη και τα αποτελέσματα μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι, γιατί αυτό είναι το χειρότερο από όλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Σας έχει κοροϊδέψει ήδη, αλλά τον ξαναπιστέψατε:
    – ψήφισε μνημόνιο
    – παρίστανε τον κολλητό του Πούτιν,
    – πούλαγε χειρόγραφα του Δημιουργού,
    – φώναζε εναντίον των εμβολίων, αλλά υπερψήφισε την υποχρεωτικότητά τους,
    – υπερψήφισε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες που απαγόρευσαν στον Ηλία Κασιδιάρη να πολιτευθεί,
    – τα ουρλιαχτά για προδοσία των Πρεσπών, έγιναν “… δεν ήταν προδοσία, αλλά ήταν λάθος…”
    – έπαιρνε μαύρα χρήματα από τους βουλευτές του.
    Όλα αυτά και άλλα τόσα καραγκιοζιλίκια, ΄για τα οποία τα κανάλια δεν τον πόνεσαν, αντίθετα, τον έπαιζαν όλη μέρα, δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τους αδαείς ψηφοφόρους του.
    Ραγιάδες, κύριε “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”, είναι αυτοί που αρνήθηκαν την ψήφο στον μοναδικό Έλληνα που φυλακίστηκε για τις ιδέες του και τον τρόμο που σκόρπισε στα αφεντικά του φελλόπουλου και στα άλλα δεκανίκια του Συστήματος. Πού ήταν ό βελόπουλος, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης εξευτέλιζε τους υποτακτικούς των τραπεζιτών στην βουλή των αθλίων; Έγλειφε τον κώλο του καραντζαφέρη για να εκλεγεί στην Θεσσαλονίκη.

  2. Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος)

    1. Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.
    2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
    3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    *Ερώτηση: Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται όπως ορίζει το Σύνταγμα??🥴
    *Η μάζωξη 5 μιλλιον λάθρο στην Ελλάδα, αποτελεί Λαϊκή κυριαρχία??
    *Οι Αξιωματικοί δεν δύνανται να ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση παρα μόνον να υπακούν!! Είναι αυτό Λαϊκή κυριαρχία?
    Αυτά είναι πούτσες μπλέ των Συνταγματολόγων χαφιέδων ξένων Δυνάμεων, κατ’ επάγγελμα ψευτών!!
    Αηδίες και ξεράσματα.😠😠
    Στην Θράκη Βελόπουλε, υπάρχει κ Ιταλικό Προξενείο!! Πες το το γαμημένο ότι θα το κλείσεις!!!😠😠😠
    Εδω πρέπει να παίρνεις χάπια για να είσαι ήρεμος με δαύτους…
    Δεν πρόκειται νά αλλάξει κάτι.. Όλα θα αλλάξουν με κλωτσιές! Η μόνη μέθοδος.

  3. Τα ΜΜΕ να αντιληφθούν;πλάκα κάνεις ρε Κυριάκο;Τι να αντιληφθούν ;για ηλίθιους τους έχεις ότι κ καλά δεν παίρνουν γραμμή λόγω χαζομάρες;Αυτοί είναι εκεί για να κάνουν ότι μπορούν να μην αντιληφθούν οι πολίτες την αλήθεια ,σε καθημερινή βάση….Για αυτό πληρώνονται ,τι νόμιζες ότι εξασκούν την ελεύθερη δημοσιογραφία;έλα μην τα λες αυτά τώρα κ δεν αρχίζεις καλά….εδώ θέλει απ’ ευθείας σύγκρουση ,εάν θες να πάρεις πραγματικά που περισσότερους στις επόμενες εθνικές.Τελος….Οι πολιτικοί οι ίδιοι τόσων ετών και οι δημοσιογράφοι είναι η ανθρωποι που δεν πρέπει κανένας να συμπαθει είναι εγκληματίες εις βάρος του έθνους…κ μετά ακολουθούν οι νομικοι.

  4. Εγω αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι μια σημαντική νίκη του πατριωτικό χώρου… Η νίκη τού βελοπουλου… Είχα ψηφίσει 3 φορές χρυσή αυγή την στυριξα όσο μπορούσα αλλά δυστυχώς,, το έλεγα και τότε ότι δεν κινήθηκαν έξυπνα με αποτέλεσμα το κολοσυστημα να τους δέσουν και να τους στείλουν φυλακή, άρα έφταιξαν και η ιδιοι, πρόδωσαν όλους εμάς που τους δώσαμε το 8% όχι κύριοι έπρεπε να σεβαστούν τον Έλληνα που τους στυριξαν, και να βάλουν στόχο να κυβερνησουν, αυτοί έκαναν το αντίθετο, με αποτέλεσμα όσοι Έλληνες πατριωτες που δεν συμφωνούσαμε με λαθρο, λοατκι, να μας χαρακτηρίζουν φασίστες, αυτό το κακό έκαναν τις χρυσής αυγής, αποδείχθηκαν πολύ λίγοι, τώρα υπάρχει ένας άνθρωπος που μας δείχνει ότι θέλει η χωρα να κυβερνηθεί πατριωτικα, και ξέρει να το κάνει με τον τρόπο που 45 χρόνια τώρα τα Αννθελληνικά κόμματα δυστυχώς πείθουν τον λαό και πάνε και τους ψηφίζουν, δηλαδή ο βελοπουλος το έχει αυτό κινείται έξυπνα, πράγμα που δεν είχαν τις χρυσής αυγής, οπότε ας το αφήσουμε αυτό ότι είναι κυραλιφης και επιστολές του Χριστού, αν κάποιοι θέλετε πραγματικά να απαλαξουμε την χώρα από τα ανθελληνικά κόμματα, πρέπει να τον στυριξουμε, ήδη το κολοσυστημα το έχει πιάσει πανικό, με τα ποσοστά του Βελοπουλο, ξυπνηστε μερικοί και στυριξτε Βελοπουλο αλλιώς καθίστε ραγιάδες. Κ. Χίο όσο μπορειται στυριξτε Βελοπουλο, τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή, αν μας προδώσει το ξέρει δεν θα έχει τρύπα να κρυφτεί. Θα το πληρώσει μετά ακριβά, και επιδη το ξέρει αυτό δεν θα το κάνει.

  5. Μπράβο πρόεδρε! Ελληνική Λύση ψήφισα φυσικά, χωρίς δεύτερη σκέψη..

  6. Πούλα καμία επιστολή του Ιησού τώρα και κάμπια κοιραληφη για τον κορώνα

  7. Συγχαρητήρια Κύριε Βελόπουλε! Εύχομαι σύντομα και Πρωθυπουργός της χώρας!! 🇬🇷👍

  8. Μονο να συγκυβερνησει με τον βλαμενο μπορει γιατι ο βλαμενος πηρε παλι 30% ενω μονος του ο βελοπουλος μπορει την επομενη χιλιετια ισως. Μονο ενας βλαμενος μπορει να κυβερναει την ελλαδα γιατι ελλεινος νεοελληνας ειναι βλαμενος…

  9. τι εγινε πληρωμενα τρολακια…δεν το χωνευετε…σουζυ τσουζει θα φωναζετε και σεις και ο αρχηγος σας σε λιγο καιρο…ναι πειτε μας παλι για κοιραληφες και επιστολες…τα συνηθισμενα επιχειρηματα αφου δεν εχετε κατι αλλο να πειτε..θα σας παει αιμα ο βελο …ολη η Ευρωπη αλλαζει και θα το νιωσετε στο πετσι σας…καλη σας μερα και καλη βδομαδα

  10. Κυριε Χιο και αγαπητο Μακελειο! Το σύνθημα είναι ένα “ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”! Ηρθε η ωρα, κατω απο την ομπρέλα της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου να πάρει τα ηνία της ηγεσίας του τόπου μια πατριωτική δύναμη!

    Υ.Γ. «Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε,
    ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾽, ἐλευθεροῦτε δὲ
    παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τε πατρῴων ἕδη,
    θήκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.»

    1. Δεν είναι προδότες οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για τη συμφωνία των Πρεσπών.
      Το σύνθημα Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ρατσιστικό.
      Να στείλουμε τους λαθρομετανάστες στα ξερονήσια, δηλαδή να τα εποικίσουμε και αυτά.
      Δεν θα συγκυβερνήσω με τη Ν.Δ με αρχηγό το Μητσοτάκη.
      Δηλώσεις του Βελόπουλου τα παραπάνω “πατριωτικά”.
      Πάλι θα την πατήσετε και θα κλαίμε παρέα όλοι μαζί.

  11. Κάποιος να του πει ότι η κοιραληφή είναι για εντριβή κι όχι για πιώμα.

    1. Καλοχωνευτη μπρο μ. Δεν πειράζει, έτσι είν’ αυτά. Αν και με τα νέα ΛΟΑΤΚΙ δεδομένα, μπορεί και να μας αρέσει κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις.

  12. Συγχαρητήρια πρόεδρε και σε όλα τα ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα,περιμένουμε αποτελέσματα.

    1. Ελλάς 2024: παγκόσμιος βλητομαγνήτης με πανελλαδική…εμβέλεια.
      Θεέ μου σώσε μας και απο αυτόν τον μαλάκα….

  13. τσαντήρι μας καταντήσανε ….γύφτοι…παντού

  14. TI NIKIΣΕΣ ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΙΑΡΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΗΡΘΕΣ ΟΥΤΕΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΨΕΙΣ

  15. ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…….. 60 ΤΑΚΑΤΟ

  16. Συγγνώμη δηλαδή όσοι ψηφησατε Βελόπουλο γνωρίζατε ότι είχε αυτόν τον σκοπό;να συγκυβέρνησει με τον αφορισμενο;και πήγατε και τον ψηφησατε;Να ποιος είναι δεκανικι. Ακόμη και αν δεν μου βάλεις το σχόλιο όπως αρκετές φορές συνέβη τουλάχιστον δες το.
    Όχι γιατί θα τρελαθώ θα συγκυβέρνησει με αυτόν που έχει πουλήσει την πατρίδα κυριολεκτικά,με αυτόν που εξαιτίας του για πρώτη φορά οι Έλληνες επιτίθονται σε μια ξένη χώρα όπως η Ουκρανία στέλνοντας όπλα,με αυτόν που αφοπλίζει τα νησιά,με αυτόν που σε υποχρέωσε μέσω των εμβολίων να αυτοκτονήσεις …με αυτόν που θα σου δώσει ένα νούμερο για να ελέγχει οοοοοολη σου την ζωή…Δεν γμιεσται νεοέλληνες !Ραγιάδες φτου σας!Αλλά τι να περιμένεις από έναν λαό που πετροβολουσε τον Κολοκοτρώνη πριν τον βάλουν φυλακή !Ξεφτιλισμενοι ραγιάδες…

    1. πες τα άλλα που να καταλάβει το πειραγμένο DNA ΤΟΥΣ .συμφωνώ σε όλα όσα λες .

    2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΚΑΨΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ

      1. Κάτσε αδερφέ να δεις σε λίγο και τι θα κάψει ο Θεός πιστεύεις δεν πιστεύεις θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ…αλλά τουλάχιστον όσοι επιζήσουν θα γλυτώσουμε από τα αντίχριστα λαμόγια.

        1. Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΟΟΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ Η ΓΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ΚΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΣΣΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΠΕΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΗΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

  17. ΛΑΚΕ… ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 60 % !!! ΜΟΥΛΕ!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…….

  18. Αν ηταν ο Κασιδιαρης εκτος φυλακης θα επιανε το 20%.Γι αυτο βοηθησες και εσυ φιλε Κυριακο, γιατι πιστευω οτι εισαι πολιτικα εγωιστης.Ευκολα ξεχναει ο κοσμος τη δηλωση σου στη Βουλη οτι η συμφωνια των Πρεσπων δεν ειναι προδοσια, μα ενα πολιτικο λαθος του ΣΥΡΙΖΑ.Δυστυχως και εσυ εισαι παιδι του συστηματος.Λιγη υπομονη και θα φανει περισσότερο.Το ειμαστε ετοιμοι να κυβερνησουμε το σημερινο, τι κρυβει? Ο νοων νοειτω.Σου αξιζουν συγχαρητηρια παντως…….!Μακαρι να με βγαλεις ψευτη.Προσωπικα δεν το πιστευω, θα χαρω ομως.

  19. Αυτή η γουρνοκέφαλη ντουλάπα που ακολουθεί στο τέλος, τι είναι?
    Μπράβος? Νόμιζα πως δεν τους χρειάζεται ο Βελόπουλος!

  20. ….ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!….ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!

    1. Έτσι!!! Πάμε για να γίνει κυβερνήσει την χώρα!!!

  21. Και τι ψηφισε η Θρακη ρε Βελοπουλε ? 60% προδοτικα κομματα γιατι το ζηταει ο οργανισμος τους . Την τουρκια εννοω φυσικα.

Comments are closed.