ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ MRNA ΕΜΒΟΛΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Κοινοποίηση:
ΕΕΕ

Συνεργάτης της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας βγάζει τα στοιχεία στη φόρα: «Τα εμβόλιa Covid σκότωσαν πάνω από το 20% του πληθυσμού»! 

Τα στοιχεία της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας που διέρρευσαν από τον καταγγέλλοντα αποκάλυψαν ότι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει ως άμεση συνέπεια της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον Covid.

Αργότερα μάθαμε πως οι αρχές συνέλαβαν τον πληροφοριοδότη που έδωσε στη δημοσιότητα τα σοκαριστικά στοιχεία απο τους θανάτους των εμβoλίωv στη Νέα Ζηλανδία.

Τώρα έχουμε και το βίντεο μεταφρασμένο απο το κανάλι NIOLAND στο Rumble.


Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19.

O κυβερνητικός πληροφοριοδότης έχει ακόμη και στατιστικά στοιχεία ανά εμβολιασμένο και μπορείτε να δείτε ότι στο όνομά τους το 24% των εμβολιασμένων δολοφονήθηκε.

Κάποιες περιοχές στη Νέα Ζηλανδία είχαν 30% θνησιμότητα από τις ενέσεις βιολογικών όπλων Κόβιντ19. Αυτό εντοπίστηκε σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα.

anazitiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.ΟΥΔΗΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ…

  2. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι δεν ξεκίνησε τυχαία από την Κίνα Όταν το ανακοίνωσαν οι Κινέζοι τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο είχαν αρχίσει εμβολιασμούς. Πότε πρόλαβαν και έφτιαξαν εμβόλιο. Όλα ήταν προγραμματισμένα και πληρώθηκαν πολλοί, ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και μετά να τον αναγκάσουν να υποταχθεί.Και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Υπερβάλουσα θνησιμότητα και δεν κουνιέται φύλλο. Όσο για τις αναπηρίες που προκάλεσε αυτό δεν θα αποδειχθεί γιατί υπάρχουν τρόποι να το καλύψουν,αλλά οι θάνατοι δεν αμφισβητούνται όταν υπάρχουν στατιστικά΄στοιχεία.

  3. Φτηνά τη γλυτώσαμε με το 150αρι πρόστιμο στον Μητσοτάκη, όμως αυτός γιατί συνεχίζει και γλυτώνεις φτηνά ; Πότε θα πληρώσει για τα ανομήματά του;

  4. Η κατάσταση δεν λύνεται με εκλογές και ειρηνικά. Θέλει επανάσταση και μαζικές εκτελέσεις όλων των υπευθύνων γιατί είναι εκατοντάδες και όχι 5-10.

    Μας θέλουν νεκρούς και καθόμαστε και τους κοιτάμε αντί να τους στρίψουμε τα λαρύγγια.

  5. Δεν ξέρω ρε παίδες πάντως προσωπικά είχα συχνούς πονοκεφάλους από παιδί 12 ετων και είμαι 50. Μέχρι που έκανα τα Φαιζερ. Μετά 2-3 μήνες και εδώ και τρια χρόνια δεν ξαναπόνεσε το κεφάλι μου. Μπορεί να είναι και τυχαίο..

  6. η Δικαιοσυνη των σοβαρών κρατων αρχίζει το ψάξιμο σχετικά με εμβόλια και παρενέργειας, στην Ελλαδα;; ποια δικαιοσύνη, ειναι καταντια κ` κωμικο να ασχολούμαστε με τους τύπους που ασχολούνται με τα αναδρομικά τους … δικαιοσύνη τελος, υπάρχει απλα Κυβερνητική υπηρεσία Δικαιοσύνης, που λαμβάνει οδηγίες απο κωμικούς πολιτικούς κόκκινο φασιστικής συγκυβερνήσεως / κυβερνήσεως, (βλ, παρουσίαση βιβλίου Νατσιου στο ΑΠΕ τι συνέβη), για το ποια κομματα κ` ποιοι μπορουν να λαμβάνουν μέρος σε εκλογες, ακόμη ποιοι πρέπει να ειναι πολιτικοι κρατούμενοι … επειδή έτσι διατάσσουν τα αφεντικα τους.!!!

Comments are closed.