ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!! Ρωσίδα μάνα παίρνει ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ με τα ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του γιου της – Παγκόσμια ανατριχίλα από το μοιρολόι της χαροκαμένης γυναίκας χάρη στους ΝΕΟΝΑΖΙ του Ζελένσκι

Κοινοποίηση:
σδωσδωσδ

Χωρίς λόγια ακούστε το μοιρολόι αυτής της μάνας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Καταλάβετε το είμαστε αναλώσιμο υλικό για τους υψηλά ιπτάμενους που δεν θα τους αγγίξει ποτε τίποτα μόνο ο φυσικός θάνατος!!! Οσο τους χειροκρότημα και τους φοβόμαστε θα μας πατάει η μπότα τους ….είμαστε σκλάβοι

  2. Όλοι αυτοί οι τάχα μου μεγαλοκυβερνητες-illuminati των κρατων συναγωνίζονται πως να σκοτώσουν περισσότερους από ότι ο Χίτλερ κ ο Στάλιν.Ολοι τους έχουν πάνω στο γραφείο τους το βιβλίο εντολών Great Reset του παγκόσμιου υπαρχηγού Κλάους Σβαμπ.
    Υ.γ.Το παρον σχόλιο εν σας συμφέρει να το αναρτήσετε γιατί είναι αφυπνιστικο.

  3. Πόσο διαφορετικά θα ήταν ο κόσμος και η Ευρώπη αν η Ρωσία και η Ουκρανία ήταν μέλη της ΕΕ και δεν υπήρξαν δικτάκτορες προέδροι σαν τον Πούτιν τον Λουκασένκο και τον Ερντογάν?

    1. Πάρα πολύ σωστή προσέγγιση. Πράγματι δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ανθρωπότητα μεγαλύτεροι δικτάτορες-μαφιόζοι οι οποίοι διοικούν με παραμέτρους μαφίας και κάνουν μεγάλη ζημιά στην χώρα τους και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    2. Πράγματι,η νέα τάξη πραγμάτων θα κυριαρχούσε πλήρως!

  4. Σταματηστε να υποστηριζεται τον Πουτιν το μεγαλυτετο τουρκοφιλο της ιστοριας

  5. Αυτα εχει ο πολεμος τον οποιο ξεκινησε ο Πουτιν

  6. Με γεια το “καινούργιο” Lada και τα καλοφάγωτα τα 5 κιλά ψάρια.

  7. τι μας λετε τωρα, ο τουρκοπουτιν βομβαρδιζει πολυκατοικιες, αυτος ο σκυλος ειναι χειροτερος κι απ τους εβραιους

  8. Για όλα φταίει ο Πούτιν και αφήστε τους στρουθοκαμηλισμούς.

  9. Οι ρώσοι πήγαν σε ξένα χωράφια, όχι οι ουκρανοί. Αφού άκουσαν τον πούτιν. Θα μου πεις η χούντα τους υποχρέωσε να πάνε, κανένας δεν θέλει να πάει αλλού και να σκοτωθεί. Τσακίστε τον πούτιν τον φονιά. Οι δυτικοί αν θέλουν μπορούν.

    1. Να του κλάσουν τ’ αρχίδια σίγουρα το μπορούν μαζί και συ.

    1. Δώσε μου μια αναφορά απο το μέτωπο; Τι έγινε ξαφνικά σιγήσατε όλες οι λούλες. Το 60% των υποδομών έχει καταστραφεί η πόλεις πέφτουν η μία μετά την άλλη οι 40.000 ουκροναζοlgtbqδυτικοαμερικλανοί έχουν παγιδευτεί σε απραξία στην Χερσώνα ενώ στο βόρειο μέτωπο δυτικοί στρατιώτες γίνονται λίπασμα για στείρα ηλιόσπορα. Δεν σε χάλασε slutina. Το καλύτερο σου το αφήνω για το τέλος -ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ Κ@ΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ -10 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ-.

      ADIOS

  10. Ελληνας……Υπαρχουν μεγαλες αντιδρασεις εντος του Ισραηλ για το θεμα αυτο.Απλα η πολιτικη ηγεσια δεν θελει να διαφοροποιηθει απο την Αμερικη.Και το κερασακι στη τουρτα.Πριν λιγες βδομαδες εγινε συζητηση στον ΟΗΕ για να καταδικαστει ο ναζισμος σε ολες του τις μορφες.Ξερεις τι ψηφισαν οι χωρες του ΝΑΤΟ αλλα και η Ελλαδα?

  11. Η μανα ειναι μανα ειτε ρωσιδα ειναι ειτε ουκρανη ! Ευχομαι αυτος ο γοβατος καραγκιοζης ναχει τρισχειροτερο τελος απ αυτο του καθε τσαουσεσκου! Οχι απλα μπαμ και κατω!

  12. Μαθετε επιτέλους πως ολα ειναι ισα κι ομοια σε εναν πολεμο και μη το βλεπετε μονοπλευρα

  13. και ομως τον νεοναζι Ζελενσκι τον εφερε στην ελληνικη βουλη ο Κουλης , για να μιλησει……
    ο Μητσοτακης και η ΝΔ , φιλοι και συνεργατες των συγχρονων νεοναζι……
    ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ………
    Αλλα εχω μια απορια…..το Ισραηλ και οι εβραιοι γιατι τον χρηματοδοτουν
    τον νεοναζι της Ουκρανιας??????

  14. Ναι αλλα το ιδιο συμβαινει και για τις ουκρανιδες μανες!!! Σε σακουλακια φερνουν και τους δικους τους γιους!!! Αλλοι ανθρωποι ειναι αυτοι???

  15. τιποτα δεν αναπληρωνει αυτη την απώλεια το εζησα με το παιδι μου οπου ηταν γνησιος ελληνας

  16. Ευχομαι το τελος του ξαθεστωτος ζελεσκι να ειναι οπως και του κανταφι.

  17. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

Comments are closed.