ΒΟΑΚ: “Να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί” – Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Κοινοποίηση:
nekri-voak-3

Εκπαιδευτικός που μένει στα Χανιά της Κρήτης, κάνει έκκληση μαζί με τους γονείς των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στον ΒΟΑΚ, για τυχόν μάρτυρες.

Διαβάστε το μήνυμά της:

“Τα παιδιά, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής δούλευαν ακατάπαυστα για 20 ώρες για να εξυπηρετήσουν τους 2000 καλεσμένους, μεταξύ αυτών και πολλούς “υψηλά ισταμένους”, στο γάμο του Δημάρχου Χανίων. Εκεί ήταν όλο το ΠΑΣΟΚ (Ανδρουλάκης, Διαμαντοπούλου και πολλοί άλλοι) και η μισή ΝΔ (Κούλης – Μαρέβα & υιός, Ντόρα, Σέβη Βολουδάκη, Μαρκογιαννάκης). Αφού μάζεψαν το τραπέζια, τα ξαναέστρωσαν για να είναι έτοιμα για το απόγευμα του Σαββάτου, για μια γαμοβάφτιση, στην οποία το ένα από τα 2 νεοφώτιστα βάφτισε η κόρη της Σέβης Βολουδάκη.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Δε βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους “υψηλά ιστάμενους” να κάνει μια συλλυπητήρια δήλωση ή ανάρτηση για αυτά τα παιδιά. Πάααλι καλά που παραβρέθηκαν στις κηδείες ο Δήμαρχος και η Βολουδάκη!

ΤΡΑΧΑΙΟ 3

Από την πρώτη στιγμή, ακουγόταν σα φημολογία, οτι δεν έφταιγαν τα παιδιά και οτι το minibus έπεσε επάνω τους. Οι περισσότεροι, ωστόσο, επιμένουν οτι φταινε τα παιδιά. Εγώ βεβαιώθηκα πριν λίγες μέρες, όταν μίλησα με μια γνωστή μου κυρία που γνωρίζει δυο αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι της είπαν οτι ΔΕΝ έφταιγαν τα παιδια, διότι το minibus έφυγε από το αντίθετο ρεύμα (όπως κάνουν τα αυτοκίνητα στην αναστροφή) και έπεσε με τη μούρη στο πλαι πανω στα παιδιά, διότι μάλλον ο οδηγός αποκοιμήθηκε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μήπως δούλευε κι αυτός για 20 ώρες? Ή μήπως κάποιος πήγε να τον προσπεράσει από τα δεξιά ?

Αυτή η μαρτυρία που μου είπε η γυναίκα, ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που είναι τρακαρισμένα τα αυτοκίνητα και επειδή γνωρίζω πολύ καλά το σημείο, καμία άλλη εκδοχή δε μου ταιριάζει τόσο καλά όσο αυτή.

Εγώ ζήτησα από τη γυναίκα, να με φέρει σε επαφή με τους 2 αυτούς αυτόπτες μάρτυρες. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν το σηκώνει. Μάλλον δε θέλει να έρθει σε δύσκολη θέση, διότι είναι πολύ πιθανό να φοβούνται οι άνθρωποι να μιλήσουν.

ΤΡΑΧΑΙΟ 4

Επειδή οι γονείς των παιδιών ψάχνουν απεγνωσμένα για αυτόπτες μάρτυρες, θα σας προωθήσω το αίτημα τους. Βγάλτε κι εσείς μια ανακοίνωση. Είμαι αισιόδοξη οτι κάποιοι μπορεί να βρεθούν με τη βοήθεια του Αγίου Φανουρίου, αφού τις ημέρες κοντά στο Δεκαπενταύγουστο το νησί βουλιάζει από τουρίστες και η μισή Αθήνα βρίσκεται στην Κρήτη.

Η υπόθεση προσωπικά μου θυμίζει ΤΕΜΠΗ, Να μην αφήσουμε να θαφτει κάτω από το χαλί.

ΤΡΟΧΑΙΟ 5

ΤΡΟΧΑΙΟ 2

ΤΡΟΧΑΙΟ 1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδή να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν και κάμερες;;; Όταν ακόμα και σε χωραφοδρομους είναι φυτεμενες, σχεδόν παντού….

  2. Προσοχή στους βαλτούς ψεδομαρτυρες…… Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται διότι μάρτυρες είναι τα ίδια τα παιδιά που θυσιάστηκαν…… Προσοχή μεγάλη!!!!

Comments are closed.