“ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΝEW YORK TIMES: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ! ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

Κοινοποίηση:
μπ1

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα φέρεται να εξετάζει για πρώτη φορά ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του, ο οποίος μίλησε στους New York Times, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να είπε στον στενό πολιτικό του συνεργάτη πως αντιλαμβάνεται ότι προεκλογική του εκστρατεία μπορεί πλέον να μην «σώζεται» μετά το φιάσκο του πρώτου debate με τον Ντόναλντ Τραμπ, ιδιαίτερα εάν δεν καταφέρει να πείσει το κοινό τις προσεχείς ημέρες πως έχει την πνευματική και σωματική να ηγείται των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν οι New York Times είναι η πρώτη ένδειξη πως ο Μπάιντεν σταθμίζει πολύ σοβαρά εάν μπορεί πραγματικά να ανακάμψει μετά την καταστροφική εμφάνισή του στην τηλεμαχία, που δεν αναζωπύρωσε απλά τις συζητήσεις για την πνευματική του διαύγεια, αλλά πυροδότησε ένα πρωτοφανές εσωτερικό μέτωπο στους Δημοκρατικούς για την άμεση αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τη διαρροή, ο Τζο Μπάιντεν τόνισε ακόμη στον πολιτικό σύμμαχό του πως επί του παρόντος παραμένει δεσμευμένος στην προεκλογική του εκστρατεία, αλλά κατανοεί ότι οι επόμενες εμφανίσεις του είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Μεταξύ αυτών είναι και μια συνέντευξη την Παρασκευή με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο ABC News αλλά και οι προεκλογικές ομιλίες στην Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν.

Ένας κορυφαίος σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μίλησε επίσης υπό τον όρο της ανωνυμίας στους New York Times, είπε ότι ο πρόεδρος γνωρίζει «καλά την πολιτική πρόκληση που αντιμετωπίζει».

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου των New York Times, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριους Μπέιτς αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση χαρακτηρίζοντάς το «απόλυτα ψευδές».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΙΛΗΚΡΗΝΩΣ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣ Η ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BIDEN ΠΟΥ ΠΑΣ βρε ΚαραΜητρο ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΡΘΗ Ο TRAB ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  2. Και υγιες να ητανε το σαψαλο, ο Ντοναλντ θα….κανε το καθηκον του! Το ραμολι ητανε παντα ανισσοροπος και νεοταξιτης!
    Ακουτε Σερβοι…τρομοκρατες? Ακομα δεν εχει στεγνωσει το αιμα σας απο τις επιθεσεις του… αμυντικου μηχανισμου ΝΑΤΟ!

  3. Τα καθίκια του κερατά θέλουν να βάλουν αυτό το τραβελι την μαύρη ομπαμα για να χάσει ο τραμπ απλό είναι

Leave a Response