ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ: Η ασπαρτάμη είναι πιθανή καρκινογόνα ουσία

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΔ

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ασπαρτάμη, ένα από τα πιο διαδεδομένα τεχνητά γλυκαντικά στον κόσμο, αναμένεται να χτυπήσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Reuters, ο ΠΟΥ τον ερχόμενο μήνα αναμένεται να ανακοινώσει ότι η ασπαρτάμη είναι πιθανόν να είναι καρκινογόνα ουσία.

Η ανακοίνωση του ΠΟΥ θα σημάνει συναγερμό στη στη βιομηχανία τροφίμων.

Η ασπαρτάμη, η οποία χρησιμοποιείται σε προϊόντα από τα αναψυκτικά διαίτης μέχρι τσίχλες χωρίς ζάχαρη και ποτά, θα καταχωρηθεί τον Ιούλιο ως «πιθανή καρκινογόνα ουσία για τον άνθρωπο» για πρώτη φορά από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC), τον ερευνητικό βραχίονα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον καρκίνο, δήλωσαν οι πηγές που επικαλείται το πρακτορείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο πιο άσχετος και άχρηστος οργανισμός με επικεφαλής έναν άσχετο και ανίδεο.

  2. Γιατί τέτοιες ανακοινώσεις τις κάνει ο ΠΟΥ και όχι οι Ιατρικές Σχολές; Τι είναι ο ΠΟΥ, ερευνητικό κέντρο;

  3. Εγώ γιατί πιστεύω οτι, θα βγάλουν πολλές τροφές και ουσίες προσεχώς καρκινογόνες, για να δικαιολογήσουν τους καλπάζοντας καρκίνους που προκάλεσαν τα εμβόλια η δράση των οποίων έχει αρχίσει σαρωτικά να πιστοποιεί όσα προειδοποιούσαν οι σωστοί και προπάντων έντιμοι ειδικοί εδώ και παγκοσμίως, οι οποίοι ετόνιζαν με σιγουριά και επιστημονική βεβαιότητα οτι σε διάστημα δύο εως δυόμιση χρόνια θα αρχίσουν οι συνέπειεςμε επιθετικούς καρκίνους και ξαφνικίτιδες πράγμα που παρακολουθούμε καθημερινά. Υποψιάζομαι οτι σύντομα πολλοί θα μακαρίζουν τις ξαφνικίτιδες σε σύγκριση με την ταλαιπωρία και τον πόνο που θα προκαλούν οι καρκίνοι σε παθόντες και τις οικογένειές τους.

  4. Ακομα και οι σημερινοι γιατροι ειναι συγκεκριμενοι: Μακρια απο επεξεργασμενα/κατεργασμενα προιοντα παντος ειδους! Γιαουρτακια 0% 2% και παμε λεγοντας με το… 0% για διαιτες!

  5. ΄Οτι η ασπαρτάμη είναι ύποπτη για καρκινογενέσεις είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί όμως τώρα τους έπιασε η σπουδή γι΄ αυτή την παγκόσμια καμπάνια για την δυνητική επικινδυνότητα της ασπαρτάμης; Μα για να δικαιολογούν τους αυξημένους καρκίνους, αυτοάνοσα και όλες τις άλλες ασθένειες που θα παρουσιάζονται λόγω των εμφολίων. (γιατί φόλες είναι). Και δε θα μείνουν μόνο στην ασπαρτάμη, θα παρουσιάσουν εν καιρώ και άλλες επικίνδυνες για την υγεία ουσίες, που δεν το ξέραμε τάχα μέχρι τώρα, ώστε να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους.

  6. Όλες οι ξενόφερτες μαλακίες ήρθαν για να μας ξεκάνουν μια ώρα νωρίτερα.Να γυρίσουμε στα παλιά παραδοσιακά προιόντα της γης μας

  7. γνωστο εδω και πολλα χρονια

  8. Τώρα το μάθατε; Όπως και η λευκή ζάχαρη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα. Δεν είναι τυχαίο το ότι στα σπινθηρογραφήματα χορηγείται μεγάλη δόση γλυκόζης για την ανίχνευση όγκων. Μόνο φρουκτόζη μελάκι και ξυλιτόλη και αυτά από λίγο.

    1. μακρια απο τη φρουκτοζη και τη γλυκοζη του εμποριου!! γινονται στο εργαστηριο και ειναι πολυ βλαπτικες

  9. Αν πράγματι ανακοινώσει ο ΠΟΥ ότι η ασπαρτάμη είναι πιθανή καρκινογόνος ουσία θα είναι κάτι πολύ καλό για τους ανυποψίαστους καταναλωτές, που μέχρι τώρα αγόραζαν προϊόντα με αυτή την γλυκαντική ουσία, πιστεύοντας ότι κάνουν καλό στην υγεία τους! Βέβαια οι ψαγμένοι γνώριζαν ότι η ουσία αυτή είναι ύποπτη, γιατί πολλοί επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει. Τα συμφέροντα όμως ήταν τεράστια και ο ΠΟΥ αγνοούσε τις προειδοποιήσεις… Ας είναι, καλό νέο, έστω και με τεράστια καθυστέρηση.

  10. Τελικά σαν την ζάχαρη με μέτρο τίποτα. Τρώμε όλες τις βλακείες. Ζαχαρινες στέβια κτλ. Παλιά λες και υπήρχαν. Ζάχαρη και πάλι ζάχαρη.

    1. Kαστανή ζάχαρη! Περιέχει τουλάχιστον μεταλλικά στοιχεία. Η λευκή δεν περιέχει τίποτα, λόγω βαρειάς επεξεργασίας, ούτε βιταμίνες, ούτε μέταλλα, μόνο θερμίδες. Πάντως και αυτή είναι γενικά πολύ καλύτερη από ζαχαρίνη και ασπαρτάμη… Όσο για την στέβια, πρόκειται για φυσικό γλυκαντικό που μάλλον δεν έχει πρόβλημα, παρόλο που δέχεται πόλεμο τελευταία, από συμφέροντα που επλήγησαν από τη ραγδαία άνοδός της.

      1. Η στέβια δεν μπορεί να υποκαταστήσει το ίδιο αποτελεσματικά όπως οι γλυκαντικές ουσίες τη ζάχαρη.
        Αλλά, ναι, δεν είναι επικινδυνότερη της ζάχαρης.

      2. η στεβια δε πωλειται ποτε μονη της. Διαβαζε τη συσκευασια, κατα 98% υπαρχουν και αλλα γλυκαντικα μαζι….

Comments are closed.