ΒΟΜΒΑ από Κικίλια: «Εμπρησμός στη Βάρης – Κορωπίου, βρέθηκαν μπιτόνια βενζίνης και στουπιά» – ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
κικιλιας

«Βόμβα» από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στη Βάρης – Κορωπίου.

«Οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα εμπρηστή να βάζει ξεκάθαρα φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης – Κορωπίου, ενώ, λίγο πιο κάτω εντοπίσθηκε και μπιτόνι με πετρέλαιο και στουπιά», αποκάλυψε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε σημερινή (19/06) ενημέρωση.

«Όταν έχουμε την άδεια από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής και την Αστυνομία, θα δώσουμε στη δημοσιότητα το ανάλογο υλικό», προσέθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ε και? Όσοι εμπρηστες πιάστηκαν κανένας δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Ξέρετε γιατί? Απλά είναι υπάλληλοι πληρωμένοι από το maximu.

  2. Ο/Η ψάξε στα μελαψά παιδιά με τα μαχαίρια που έφερε το αφεντικό σου το κούλι για τις ελιές λέει:

    έχει, αλλά το κρατάνε κρυφό για να μην τρομάξει ο κόσμος και να το φτιάξουνε και λίγο μην το βγάλουνε χύμα

  3. Σωπα ρε γκαγκά και μεις νομιζαμε 300 φωτιες αναβουν μονες τους

  4. Και εσυ τι κανεις ρε αχρηστε???το μποϊ σου μας δειχνεις?????? εαν δεν εισαι αξιος για αυτη την θεση ξεκουμπιδια για ενα καλυτερο και προσοχη οχι ……ψιλο !!!!!!!

  5. Και τι μας το λέτε ρε αχρείοι; Κόψατε κανένα κώλο σε παρόμοια η άλλη εγκληματική πράξη; Δεν φοβούνται γιατί ξέρουν ότι είστε άχρηστοι και αδιάφοροι και δεν θα τιμωρηθούν…Για αυτό δεν θα σταματήσουν…Ουστ ρε, που θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά…

    1. Αγαμηδη αυτοι τους βαζουν μην παιζεις το παιχνιδι τους

  6. Νομοθετειστε να καιγεται σε κοινη θεα οποιος βαζει φωτια
    και θα σταματησουν οι εμπρησμοι την αλλη μερα. Οπου υπαρχει ατιμωρησια υπαρχει ασυδοσια.

  7. Καλύτερα να λέγανε ότι φταίγανε οι πολίτες που δεν καθαρίσανε από τα ξερά χόρτα. Τώρα τι να πείς; ότι το σύστημα ασφάλειας είναι μπουρδέλο; από επικοινωνία 0, βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους. Κρίμα, σας είχαμε για τοπ προπαγανδιστές.

  8. Αποτυχημενε Μπασκετμπολιστα που με τα μορια που σου εδωσαν πηρες πτυχιο ιατρικης λες κ το αγορασες , δεν το ασκησες ποτε κ παντρευτηκες ενα μοντελο στα 55 με 2 παιδια κ χιλιαδες αλλα που ” πεταχτηκαν ” …….. αλλη φορα να συνεννοησαι με τα Αφεντικα σου , τους Ανεμοκαταστροφεις καθως μολις εδωσες τον Πακιστανο που πληρωσαν για να τα καψει με εντολη Μητσολοατκι , να τους κανει πλουσιους κ εμας φτωχους με το ρευμα στον Θεο . Αν τον πιασουν ή τον καταδικασουν , ελατε να με γαμησετε ………….

Comments are closed.