«ΒΟΜΒΑ» η καταγγελία των ειδικών φρουρών! Αστυνομικός συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου στα επεισόδια – Ποιοί δρουν ανάμεσά τους και ποιός τους έβαλε εκεί;

Κοινοποίηση:
1

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το σωματείο ειδικών φρουρών υποστηρίζοντας ότι συνάδελφός τους αστυνομικός,

ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο κουκουλοφόρος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ αλλά λόγω της παρέμβασης του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού δεν συνελήφθη.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ θέλουν τον αστυνομικό να ήταν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ!

Ολόκληρη η καταγγελία του σωματείου των ειδικών φρουρών:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο σογαμπρος της ΝΔ ο Μιχάλης λίγο ενδιαφέρον έχει για την καλή λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας.οι πασοκοι του να είναι καλά πού έχει γεμίσει την πυροσβεστική και την αστυνομία από δαυτους στα κουμάντα

    1. Εδώ δε βγαίνει το μωρό να κατηγορήσει το
      Μαρινάκη και μου τον κάνει και πρωτοσέλιδο
      και θα τρανταξει το παρακράτος?
      Τα λάθη πληρώνονται και ο αυθορμητισμός
      και η αγάπη για τη δικαιοσύνη και την απόδοση δικαιοσύνης που τον διέπει την
      πλήρωσε και τη πληρώνει πολύ ακριβά.
      Ποτέ μη ζητάς από τους άλλους να κάνουν
      κάτι που εσύ απ’ αυτά που κάνουν δε θα κάνες
      ποτέ ούτε τα μισά.
      Υ.Γ.Μονο νεκρός μπορεί να τρανταξει κάποιος
      το παρακράτος.Οποιος πιστεύει το αντίθετο
      είναι ένας αιθεροβαμων που ψάχνει για
      ήρωες επειδή ο ίδιος είναι σκλάβος.

      1. Υποδειξεις να κανεις στη σκια σου. Οταν βρεις ενα σταθερο ψευδωνυμο ελα και ισως να τα πουμε. Μεχρι τοτε χορευε μαζι της.

  2. Αν δεν διώξετε τους άπλυτους τσυριζαίους από το σώμα,σε λίγο καιρό θα βρωμάτε σαπίλα και θα σας πετάνε στο δρόμο σάπιες ντομάτες

  3. Αν ήταν κανένας που πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια ή κανένας που τ παίρνει το σπίτι ή τράπεζα εκεί θα πουλούσαν τη μαγκιά τους, αυτοί είναι κι αν υπάρχουν 10 σωστοί σ αυτό το σώμα ας μιλήσουν κ ας διαμαρτηρηθουν αν δε θέλουν να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Και κτ τελευταίο, εμείς τους πληρώνουμε κ εξαιτίας μας πάλι διακοπές θα πάνε. Δοξαζω το θεό που μ έδωσε φωτηση κ ενώ πέρασα αστυνομία οτν έδινα εξετάσεις αποφάσισα να μη πάω γτ είναι προδότες.

    1. Μήπως βρήκες καλλιτερη δουλειά αλλού.
      Ας τα ψοφια σε μας.Αφου ήταν προδότες όπως λες τότε γιατί έδωσες εξετάσεις?
      Μετά το μάθες?Δε τρώμε σανό,αλλού αυτά
      δε μας πείθεις!

  4. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΟΜΒΑ ΜΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ Κ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Υ[ΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΕΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΙΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΤ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΣΑΠΙΟΥΣ!

  5. Μίλησε τώρα στη βολή ο χρυσοψολίδης και είπε ότι από δώθε κι’ ύστιρου οι βιτρίνες θα προυστατεύουντι κι’ πως ζημιά δε θε να ματαγέν. Όνειρου ζω μη μι ξυπνάτι.

  6. Δηλαδή, οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν – ως όφειλαν – το νόμο και δε συνέλαβαν τον ταραξία, γιατί έβαλαν – υποτίθεται – πανω από το καθήκον τους την κακώς εννοούμενη ” συναδερφική αλληλεγγύη “. Μέχρι εδώ αυτό που καταλαβαίνει κανείς, είναι ότι οι ένστολοι βάζουν πάνω από το νόμο την ανάγκη ( το φόβο ίσως ) να τα έχουν καλά με το συνάδερφο τους. Μετά όμως οι ίδιοι σπεύδουν να τον καταγγείλουν, οπότε τα περί συναδερφικής αλληλεγγύης πάνε περίπατο. Συμπέρασμα; Κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και προσπαθούν να βγουν και από πάνω.

  7. Συνδικαλιστές δεξιοί υπάρχουν?
    Η είναι είδος προς εξαφάνιση?

  8. Φυσικά και πίσω από τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες κρύβονται οι μπάτσοι και οι πράκτορες της ΕΥΠ, γιαυτό και ποτέ δεν συλλαμβάνεται κανένας τους!!! Βέβαια, αυτός εδώ έμπλεξε άσχημα, γατί τον κατήγγειλαν επωνύμως (οι άλλοι μπάτσοι, φανταστείτε τι μ@λ@κίες θα έκανε), και τώρα ηγεσία μπάτσων μαζί με χρυσοχωνίδη και κούλη θα πρέπει να δώσουν μάχη για να κουκουλωθεί το θέμα…

  9. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ μέσα στα Σώματα Ασφαλείας.

  10. Χρυσοχοιδη στειλε τον στο σπιτι του για παραβαση καθηκοντος!!!!!! Σηψη και σαπιλα παντου, ακου παρενεβει για να αφεθει ελευθερος ο κοπριτης που πετουσε μολοτωφ!!!!!!! Απαραδεκτες καταστασεις!!!!!!!!

  11. Μήπως ήταν ο Λώλης με το κοντάρι στον πισινό που τον είχε κάνει ο Σύριζα αξιωματικό. Άντε και ταξίαρχος ρε Λώλη. Αυτό το κάθαρμα για να σώσει τα συντρόφια και τους γ@μιάδες τους μουσουλμάνους δεν θα δίσταζε να κάψει όλη την αστυνομία.

    1. Αυτό είναι ένα αξιολογο σχόλιο που το ζηλεύω ακόμα κι εγώ.

  12. Αφού τον ήξερε ρε μάγκες
    Μην κάνετε έτσι και εσείς
    Είδατε κόκκινες σημαιούλες στη διαδήλωση μέσα αλλά δεν είδατε τους κουκουλοφόρους ποιοι είναι και τι στόχο είχαν οπότε

  13. τα ακους χρυσοχοιδη τα ακους καραμαλακη τα ακουτε οι αστυνομοκλαστες διευθυνταδες της θεσνικης το καρκινωμα υπαρχει στην πωπουπηρεσια σας παλιολινατσες

Comments are closed.