ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΩΣ ΜΕ ΤΟ Λ@ΘΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ! Μία χαρά “δασκαλεμένος” για την ανοχή της Ελλάδας στους φονιάδες, αρνείται τα πάντα και σφυρίζει αδιάφορα

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΓΚΑΝΤΕΣ

Στον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή περίπου στις 4 το μεσημέρι. Το κεφάλι του ήταν σκυμμένο και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Μία χαρά τον έχουν δασκαλέψει οι άλλοι “επενδυτές” και οι κάθε λογής ΜΚΟ για την ανοχή της Ελλάδας σε φονιάδες αλλά και στην προστασία που παρέχουμε σε λ@θραίους.

Έτσι λοιπόν, όταν βγήκε είπε «Δεν έκανα τίποτα». Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

H χαροκαμένη μητέρα

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκαν νωρίτερα τόσο ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια όσο και η μητέρα της που ήρθε από την Πολωνία για να την ψάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, T–live, η γυναίκα ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένη και συγκινησιακά φορτισμένη καθώς τα μάτια της ήταν κατακόκκινα και πρησμένα.

Η γυναίκα έκανε ότι της έλεγαν οι υπεύθυνοι καθώς χρειάστηκε να περάσει τουλάχιστον δύο φορές από το τμήμα ασφαλείας στον Εισαγγελέα και αντίστροφα, γιατί με την ανεύρεση της σορού της κόρης της, εκκίνησε ένας νέος κύκλος ερευνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. μητσοτακη προστατη βιαστων και δολοφονων πουτ@ν@κι των μασονων

  2. ο κατά τα άλλα πατριώτης (λέμε τώρα) amazing dio που υποστηρίζει όλη τη λαθροσαβούρα και κάνει προπαγάνδα υπέρ τους έχει ξεχάσει να μας πει με ποια ΜΚΟ συνεργάζεται και ποιους συστημικούς υποστηρίζει…κρυφολάμια

    1. Σου απάντησα πριν λίγο αλλά το έσβησαν
      Ο Amazing Dio 🇬🇷 κράτησε στο κανάλι του ψηλά τα θέματα που απασχολούσαν τον κόσμο με σωστές αποψεις
      Το ότι προέρχεται από πρόσφυγες( ΙΚΟΝΙΟ Μικρας Ασίας) μάλλον δεν σου λέει εσένα τίποτα για την στάση που κρατάει σε μερικά θέματα, όπως πχ που ανέβασε φωτογραφία του Αντετοκουμπο και του την έπεσαν όλοι
      Απλά αυτά που λες δείχνουν και το πως σκέφτεσαι φίλε
      Αυτός τουλάχιστον μιλάει επώνυμα και τα έχει βάλει επώνυμα με όλα τα νεοταξικά ΦΙΔΙΑ

  3. Τα σιχαμερα λεσια της αριστερας γιατι δεν βαζουν τις μαναδες τους να τους αδειζουν τα υγρα Ετσι και αλλιως τα λαθροπιθηκια εχουν για απολαυση να βιαζουν και να σκοτωνουν

  4. Όσο τα ζώα ψηφίζουν κόμματα που κάνουν μπίζνες με ΜΚΟ και εποικίζεται η χώρα από φονιάδες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

  5. Όλα τα κατακάθια της υφηλίου μαζεύτηκαν στην Ελλάδα!

  6. Την τυροπιτουλα και το καφεδάκι τα έφαγε ο φονιάς η όχι, γιατί ανησυχώ μήπως είναι νυστικο το δίποδο?

  7. Μπάτσοι καθάρματα του έχουν κατεβάσει τα μούτρα με μπουκέτα, αλλά δεν έσπασε να ομολογήσει

  8. ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…… ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΡΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.