ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ! Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παντρεύεται τον bisexual σαμάνο σύντροφό της -Βασιλικός γάμος σε χωριό στα φιόρδ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας παντρεύεται τον αγαπημένο της, Ντουρέκ Βέρετ, και το ανακοίνωσε η ίδια με μια φωτογραφία.

Η αντισυμβατική πριγκίπισσα επέλεξε να εγκαταλείψει τα προνόμιά της και να παραιτηθεί των επίσημων καθηκόντων της ώστε να ζήσει τον έρωτά της με τον bisexual Αμερικανό επιχειρηματία, θεραπευτή και σαμάνο.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2024 στο ιστορικό Hotel Union στο νορβηγικό χωριό Geiranger σε ένα πανέμορφο φιόρδ, σχεδόν στο εσωτερικό, νότια της χώρας.

«Ο Durek Verrett και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο επερχόμενος γάμος μας θα γίνει στο ιστορικό Hotel Union στο Geiranger στις 31 Αυγούστου 2024», ενημέρωσε η πριγκίπισσα.

Το Geiranger είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα βουνά του. Τα φιόρδ του Geiranger περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύουν τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας.

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ

Comments are closed.