ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ! Προκαλεί ΞΑΝΑ ο Μιτσκόσκι: Θα αποκαλώ τη χώρα μου Μακεδονία, είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου

Κοινοποίηση:
α;ςδ;

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Χρίστιαν Μίτσκοσκι επανέλαβε πως θα αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», επικαλούμενος το «ανθρώπινο δικαίωμα» του.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε «αυτό συνιστά δικαίωμά μου στην (ελεύθερη) έκφραση. Αυτό το έχω πει. Εκεί όπου είναι απαραίτητο να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι εγώ πρέπει να τα τηρώ.

Εάν αυτό μού αρέσει ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εάν μού αρέσει ή όχι αυτό μπορώ να το λέω κάπου αλλού. Έως ότου ασκώ αυτό το αξίωμα, εκεί όπου πρέπει να τηρούνται το Σύνταγμα και ο νόμος (…)

Έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά, το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασής μου, το δικαίωμα στην (ελεύθερη) ομιλία, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα.

Και, ναι, χρησιμοποιώ τον όρο Μακεδονία και θα χρησιμοποιώ τον όρο Μακεδονία, διότι αυτό αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμά μου και κανείς δεν μπορεί να μού το αφαιρέσει» ανέφερε ο Μίτσκοσκι σε συνέντευξή του σε podcast στα Σκόπια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι σημείωσε: «Εγώ ήμουν ένας από εκείνους τους πολιτικούς που πριν από πέντε χρόνια που είπε ότι αυτή αποτελεί πραγματικότητα, αλλά ότι είναι κακή, επιζήμια, ναι, αυτό θα πω εκ νέου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κάθε ένας μπορεί να αποκαλεί ότι θέλει όπως θέλει στα παλαίσια των “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του” είτε έξω από αυτά. Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν ισχύ επειδή υποστηρίζονται από Κράτη με Ήθος και Υπόσταση όπως η Ελλάς. Από την άλλη πλευρά ποιός και από που επικαλείται ποια ακριβώς “Ανθρώπινα Δικαιώματά” του χωρίς αναγνώριση των συνεπειών. Κάθε Δικαίωμα έχει και κάποιες συνέπειες, διαφορετικά αυτκαταργείται , παύει να ισχύει. Οι Έλληνες επιφυλασσόμεθα να αναζητήσουμε τις συνέπειες για την παρέα και τον δηλωσία εκπρόσωπό της, έστω και όταν οι Πολιτικοί καθυστερούν να το πράξουν.

  2. ΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ

  3. Του έστειλα επιστολή και μου απάντησε να του ξύσω τα @ρχίδι@, θα διαμαρτυρηθώ στην Ούρσουλα Φον Ντερ Αλιεν, θα δείτε τι θα πάθει.

  4. Εγω λεω να ανεβει μια ελληνικη κυβερνηση με εναν πατριωτη πανω που δεν τον εκβιαζουν οι μυστικες υπηρεσιες των πρεσβειων η δεν θα ειναι μαριονετα, να σας πεταξουμε εξω απο την μακεδονια μας που κατεχετε ενα κομματι της με πολεμο και μετα αν ζεις να εχεις το ανθρωπινο σου δικαιωμα να λεγεσαι γυφτοσκοπιανος με βουλγαρικο αιμα.

  5. Το “σφαλμα” ειναι ολο των φανταρων του Μεγα Αλεξανδρου που ξεχαρμανιαζανε με τις σλαβες στο χωριο του!

Leave a Response