Βάσια Τριφύλλη: «Δεν θα του κάνει κακό του Πέτρου Φιλιππίδη, θα του μείνει η ταμπέλα του πολύ ερωτικού άντρα»

Κοινοποίηση:
vasia

Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

“Πολύ θα χαρώ, αν ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέψει στο θέατρο. Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπώ πάρα πολύ και το έδειξα αυτό. Εξακολουθώ να τον στηρίζω, και να λέω ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε η γενιά του” είπε αρχικά και συνέχισε για τις υποθέσεις βιασμών για τις οποίες κατηγορήθηκε: “Απλώς του μένει η ταμπέλα του πολύ ερωτικού άντρα. Δεν θα του κάνει κακό”!

Σε ερώτηση αν φοβάται που τον στηρίζει ανοικτά, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε πως: “Εδώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο, θα φοβόμουν να στηρίξω τον Πέτρο; Ποτέ!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σε έχω σε υπόληψη αλλά μη λέμε κουταμάρες, ο Φιλιππίδης φαινόταν ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς … στα όρια του παλαβού

  2. Δυστυχώς η Τριφύλλη έχει δίκιο. Ο Φιλιππίδης θα επιστρέψει μετά κλάδων και βαΐων στο θέατρο, στην αρχή θα τον παρακολουθήσουν λίγοι αλλά γρήγορα θα γεμίσει τα θέατρα σαν να μην συνέβει τίποτα. Και στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη ύστερα από τόσον καιρό, αφότου έχει γεμίσει το θέατρο, θα βγει κι από πάνω, ισχυριζόμενος ότι ο κόσμος γεμίζοντας το θέατρο έδειξε ότι ήταν ανέκαθεν με το μέρος του ίδιου. Κι όποιος τολμάει να τον κακολογεί, θα τον δικάζουν. Γιατί αυτοί είμαστε.

    Υ.Γ.: Το ίδιο ακρίβως θα συμβεί και με τον Λιγνάδη, να το θυμάστε.

  3. Αυτο ειναι ελλαδα……….και του χρονου στα δικα της και εις ανωτερα…….

  4. Αυτη εχει παθει μαλάκυνση ή ηταν παντα έτσι βλαμμένη; Παρε τον βιαστη στο σπιτι σου ρε βουρλο αφου τον θεωρεις πολυ ερωτικο ανδρα.

Comments are closed.