Βέροια: “Την πέταξε 25 μακριά” – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν περιμένοντας το λεωφορείο

Κοινοποίηση:
veroia-tragodia

Θρήνος στην Ημαθία για τις δύο γυναίκες – μια 68χρονη και μια 21χρονη – που έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας, περιμένοντας το λεωφορείο σε στάση της Πατρίδας Βέροιας, όταν ξαφνικά ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας 64χρονος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω τους.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η 68χρονη, η οποία εκσφενδονίστηκε περίπου 25 μέτρα μακριά, να πεθάνει ακαριαία, ενώ η 21χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιχής για το τραγικό συμβάν. «Κατεβήκαμε κάτω και είδαμε τι έγινε. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, λέμε έγινε κανένας σεισμός; Δεν υπάρχουν λόγια, τι να πούμε. Χάσαμε μια νεότατη γειτόνισσά μας. Είδα το αμάξι στην αυλή μου και τη γυναίκα να έχει πεταχτεί στα 25 μέτρα. Το κορίτσι δεν το είδα καθόλου. Περίμεναν και οι δύο να πάνε στη Βέροια. Ο οδηγός είπε ότι ζαλίστηκε» είπε κάτοικος, περιγράφοντας τις σοκαριστικές εικόνες που αντίκρισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πατρίδας Βέροιας, Γιάννης Σιδηρόπουλος, ανέφερε πως «ένα αυτοκίνητο ΙΧ που κινούνταν από Βέροια προς Νάουσα έφυγε της πορείας του και χτύπησε μια κυρία 68 χρονών και μια κοπέλα 20 με 21. Το κοριτσάκι ήταν πεσμένο κάτω από τη στάση, η κυρία πετάχτηκε 24 μέτρα μακριά. Η κυρία πέθανε ακαριαία, η νεαρή απεβίωσε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο οδηγός είπε πως έχασε τις αισθήσεις του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εμείς που περιμένουμε ώρες στις στάσεις έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας παρόμοιο ενδεχόμενο.

  2. Αλκοτέστ, ναρκοτέστ, εαν παίρνει ψυχοφάρμακα το κοίταξανε;; Γιατί στην επαρχία οι πιο πολλοί οδηγάνε χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένοι κ όποιον πάρει ο Χάρος…Κρίμα …έκλεισαν δύο σπίτια…

  3. Πιστεύω πως τα φρικτά που έχουμε να δούμε είναι μπροστά μας… Έχει συντελεσθεί τεράστια υγειονομική, ψυχική, πληθυσμιακή καταστροφή την 3ετια εμβολιασμών 2021-2023… Απορώ ποιος λογικός άνθρωπος εμπιστεύτηκε κυβερνώντες και προχώρησε σε εμβολιασμούς υπό εκβιασμό… Έγκλημα!

  4. Να εξεταστει ο οδηγος για θρόμβους και ποσες ” ελευθεριες” εκανε.

Comments are closed.