ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 6ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ – ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ – ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 37ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κοινοποίηση:
veroia

Από κάταγμα του κρανίου επήλθε ο θάνατος του 6 μηνών βρέφους, που έχασε τη ζωή του από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή βρέθηκαν κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, καθώς και εκχυμώσεις και εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Το βρέφος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε φυσιολογική ανάπτυξη.

Στο μεταξύ η 37χρονη μητέρα οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας, καθώς σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Η 37χρονη έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου. Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Για την κατάσταση της ζητήθηκε από τον συνήγορό της ψυχιατρική εξέταση.

Eνώπιον της εισαγγελική αρχής, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Η ίδια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δεν είχε πάει σε αυτη την εκδρομή. Αυτό γράφουν και λένε στα κανάλια.

  2. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ, δεν διάβασες το άλλο άρθρο του Μακελειού που λέει ότι η συγκεκριμένη ΔΕΝ πήγε στην εκδρομή. Συμφωνώ ότι ο ηθικός αυτουργός είναι ο σχιζοφρενής μπάσταρδος.

  3. Παλιοπουτάνα. Να ανοίγει τα πόδια δεν είχε πρόβλημα.

  4. Οι Έλληνες οι ραγιάδες των 300ων κρίνουν μέσω αναρτήσεων τους πάντες ενώ αν διαβάσετε προσεκτικά το άριστο Μακελειό ή ιστότοπους του εξωτερικού θα καταλάβετε το εξής.Η γυναίκα αυτή βρισκόταν το 2003 ως μαθήτρια μόλις Γυμνασίου τότε στο λεωφορείο της κόλασης στα Τέμπη με τους 21 νεκρούς συμμαθητές της.Είδε στην πιο τρυφερή ηλικία της κεφάλια κομμένα xέρια και πόδια πεταμένα στον δρόμο και ποτάμια αίματος.Το μπουρδέλο κράτος δεν έπραξε τίποτα τότε για αυτά τα παιδιά και έτσι οι μνήμες και ο τρόμος δημιούργησε εφιάλτες ψυxολογικά προβλήματα αλλά και οπτασίες τις οποίες δήλωνε η κοπέλα ότι έβλεπε.Ούτε γιατρούς λοιπόν ούτε πρόνοια ούτε ψυxοθεραπευτική ούτε οικονομική βοήθεια ούτε τίποτα οι πολιτικοί των ραγιάδων προς αυτά τα παιδιά που βγήκαν σώα από την τραγωδία αυτή.Το αποτέλεσμα ήταν να μην ξέρει τι κάνει και να πει ότι ο έξω από εδώ το έπραξε γιατί απλά διέθετε παραισθήσεις.Και το ερώτημα λοιπόν είναι πάρα πολύ απλό.Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του γεγονότος αυτού;Μα ποιοι άλλοι οι γκάνγκστερ που τρέxει να ψηφίσει ο δούλος Νεοέλληνας.Ένα παιδάκι έσβησε μόλις έξι μηνών αυτή καταστράφηκε οριστικά και τελείωσε η ιστορία για τα πολιτικά καθάρματα.Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και σε νέους που σώθηκαν από το καταραμένο τρένο που άλλοι θέλουν να γίνουν καλόγεροι άλλοι ακόμα δεν μπορούν να κοιμηθούν και βιώνουν ένα μαρτύριο άλλοι τρέxουν σε γιατρούς σε ψυxιατρεία με δικά τους έξοδα κτλ.Ο Έλληνας ο προσκυνητης των κομμάτων όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ξυπνήσει ουδέ ποτέ.

    1. Δεν είχε πάει στην εκδρομή κύριε Ξερόλα του Κώλου.

      1. Εγώ λέω αυτά που διάβασα έξυπνε.Αν εσύ είσαι καλύτερα ενημερωμένος από δημοσιογραφικους ιστοτοπους πες μας τι έγινε να ξέρουμε.

        1. Δεν είχε πάει σε αυτη την εκδρομή. Αυτό γράφουν και λένε στα κανάλια.

      2. Από που ξέρεις εσύ ρε εξυπνούλη ότι δεν ήταν στο λεωφορείο από το ΣΚΑΙ και τα σάπια ΜΜΕ που κουκουλώνουν τα πάντα;Τι μας είπανε λοιπόν οι πληρωμένοι δημοσιοκάφροι ότι ήταν στο ίδιο σxολείο ήταν στην συγκεκριμένη τάξη και ότι για κάποιο άγνωστο λόγο πήγαν όλοι εκτός από αυτήν.Ρε πες τα στον Κούλη αυτά ΟΧΙ σε τα μας διότι εκτός του ότι θα το έκρυβαν έτσι και αλλιώς η κοπέλα έxασε τον φίλο της ο οποίος αυτοκτόνησε την κολλητή της η οποία σκοτώθηκε και ούτω κάθε εξής.Την διπολική διαταραxή την ονομάσανε επιλόxεια κατάθλιψη.Το θέμα είναι τι έκανε η πολιτεία των 300ων προδοτών για τα παιδιά αυτά.Πως τα στήριξε και σε τι τα βοήθησε.Για φτιάξε ένα κοκτέιλ με απόλυτα μεταραυματικό στρες με διπολική διαταραxή με οικονομική κρίση με πείνα με μισθό της πλάκας ως νοσηλεύτρια και με τα εμβόλια που σου κάνουν κιμά τον εγκέφαλο.Τι περίμενες με όλα αυτά και πολλά άλλα να κάνει πίνακα του Πικάσο;ΟΧΙ φυσικά έγκλημα θα έφτιαχνε όπως κάνουν όλοι πλέον και δεν το βλέπεις βλαξ.Δεν φταίνε οι 300 γκάνγκστερ για το ότι αδερφός σκότωσε αδερφό για ένα φούτερ ότι άντρας σκότωσε την γυναίκα του ή γυναίκα σκότωσε τον άντρα της ή γιος τον Πατέρα του κτλ δεν βλέπεις τι γίνετε ρε τούβλο γύρω σου που δικαιολογείς την μαφία της βουλής;

    2. ρε, άντε στο διάολο, που έγραψες ολόκληρη έκθεση για να δικαιολογήσεις μια εγκληματία / φόνισσα του ίδιου του παιδιού της … Για ποιές “οπτασίες” και “παραισθήσεις” μιλάς ρε καραγκιόζη ; ΄Οταν πηδιότ@νε και γεννοβόλαγε, δεν είχε “ψυχολογικά” ; ΄Οταν άλλαζε συζύγους και συντρόφους δεν είχε “ψυχολογικά” ; Ούτε όταν φρόντιζε την εμφάνισή της (μαλλί, νύχι, μάπα) και έπαιρνε πόζες για τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, είχε “ψυχολογικά” ;
      Βασάνισε και δολοφόνησε το δύσμοιρο σπλάχνο της, μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο μικρών παιδιών της και εσύ αναφέρεσαι σε “κομμένα κεφάλια”, “ποτάμια αίματος” και “χέρια – πόδια πεταμένα στον δρόμο” που ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντίκρυσε, εφ΄όσον ΔΕΝ βρισκόταν στον τόπο του τραγικού συμβάντος, πριν από 20 χρόνια … Δηλαδή, οι άλλοι μαθητές του ιδίου σχολείου που επέβαιναν στο δεύτερο λεωφορείο και είδαν -ζωντανά- τις φρικτές εικόνες, έγιναν δολοφόνοι ;
      Το βρήκατε τώρα με τα “ψυχολογικά” του κάθε ψυχρού δολοφόνου που ψάχνει πρόχειρες δικαιολογίες για να γλυτώσει την τιμωρία που του αξίζει …
      Και συνεχίζεις το ίδιο “τροπάριο” (ως “το μυαλό σου και μια λίρα”) αντί να το βουλώσεις … Τα νεύρα της έβγαλε η σκύλα (την παράτησε ο σύζυγος, την παράτησε ο σύντροφος και ποιός ξέρει ποιός άλλος γκόμενος) πάνω στο ανυπεράσπιστο πλασματάκι, μπροστά στα άλλα δύο παιδάκια τρυφερής ηλικίας, που οι φρικτές εικόνες του τρόμου που βίωσαν θα τα συνοδεύουν σε όλη τη ζωή τους … κι εσύ θυματοποιείς αυτό το κτήνος και του δίνεις “άφεση αμαρτιών” επειδή πριν από 20 χρόνια χάθηκαν άδικα και τραγικά τόσα έφηβα παιδιά, των οποίων, παρεμπιπτόντως, τα αδέλφια, οι γονείς ή οι υπόλοιποι συγγενείς, δεν διέπραξαν φόνο ή άλλη άδικη πράξη, δικαιολογώντας την παραβατικότητά τους με την επίκληση του τραγικού γεγονότος που συνέβη στην οικογένειά τους …
      Αν την είχε στιγματίσει η -προ 20 ετών- απώλεια των συμμαθητών της, όπως διατείνεσαι, θα περιφερόταν ατιμέλητη, αγέλαστη, απεριποίητη, άεργη, δυστυχισμένη και δεν θα έψαχνε για συντρόφους ούτε θα σκεφτόταν να δημιουργήσει οικογένεια …
      Και έτσι για την ιστορία (προφανώς αγνοείς), η Πολιτεία τότε (2003) στήριξε παντοιοτρόπως (οικονομικά, ιατρικά, ηθικά), όχι μόνον τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία (ενδεικτικά : Οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου απηλλάγησαν των πανελληνίων εξετάσεων και εισήλθαν στις Σχολές επιλογής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση άνευ εξετάσεων. Γονείς ή αδέλφια των αδικοχαμένων μαθητών, διορίσθηκαν σε Δημόσιες Υπηρεσίες. κλπ) …
      ΄Αντε πιά με τις αμπελοφιλοσοφίες του κάθε ανεγκέφαλου, που για να χτυπήσει τα πολιτικά ρεμάλια, απαλλάσσει -ελαφρά τη καρδία- τον κάθε εγκληματία … ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

  5. Αντί να είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο σαν βαριά, όπως λένε, ψυχασθενής, δουλευε σαν νοσοκόμα με ασθενείς. Από θαύμα δεν της γυαλίσε το μάτι να τους ξεκανει με καμία ένεση σαν την άλλη στην Αγγλία. Αξιολόγηση δεν περνούσε; ατομικό φάκελο δεν είχε; ντροπή και στους προϊσταμένους της.
    Κρίμα τα παιδάκια. Κιαυτο που έφυγε και αυτά που ήταν μάρτυρες.

  6. Η γνωστή καραμέλα με τα ψυχολογικά προβλήματα, μάλιστα. Εγώ βλέπω μια ξεκωλιάρα νοσηλεύτρια (όλοι ξέρουμε καλά τι μπουρδέλο γίνεται εκεί μέσα) φτιαγμένη στην τρίχα (μαλλί, νύχια, βάψιμο), η οποία με το που γέννησε αγόρι, το είδε σαν εχθρό (κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες που εχουν φάει τον π@υτσο από τα αυτιά!!).
    Τώρα μη μου λέτε περί ψυχολογικών προβλημάτων, η γυναίκα είναι γεννημένη πόρνη.

  7. Μητέρα 37 ετών, επάγγελμα νοσηλεύτρια, 3 παιδιά, 7 & 6 ετών, & 1 βρέφος 6 μηνών.
    Ψυχιατρικά & δήθεν προβλήματα του κερατά, κάτι σαν τα #metoo που θυμήθηκαν μετά από πολλά χρόνια κι αφού έφτιαξαν καριέρες σε sports, θεατρικά σανίδια & οθόνες.
    Οι Γονείς της, ζουν απέναντι από το δικό της σπίτι.
    Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάτι κακό ή μιά τραυματική εμπειρεία να θυμόμαστε από τα παιδικά ή τα μαθητικά μας χρόνια.
    Ας ξυπνήσουν λίγο οι Δικαστές… κι ας αλλάξουν οι Νόμοι…
    Άντε Κυρίες & Κύριοι 300, αλλάξτε την Νομοθεσία… κερδίστε τα χρήματα που πληρώνεστε από το στέρημα των Ελλήνων & ως ένδειξη καλής θέλησης, μειώστε τους μισθούς σας, στρωθείτε στην Δουλειά & να παρουσιάζεστε καθημερινά στην ΒΟΥΛΗ.

  8. ελεεινη η κατασταση στο παπανικολαου. φοβασαι να ζητησεις κατι απο τις νοσοκομες μη τυχων και σε αρχισουν στις φαπες.

Comments are closed.