Βίλα Μεταξά. Η αμαρτωλή ιστορία του αυθαίρετου πολυτελούς ακινήτου με την ομορφότερη θέα στον κόσμο

Κοινοποίηση:
metaxa

Στο σφυρί για ακόμα μια φορά βγαίνει η περίφημη Βίλα Μεταξά η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και ίσως και να διαθέτει την ομορφότερη θέα στον κόσμο καθώς ατενίζει προς τον μαγευτικό αρχαίο ναό και το απέραντο ελληνικό γαλάζιο.

Η ιστορία της βίλας Μεταξά ειναι πολύπλοκη και μπλεγμένη στα δαιδαλώδη πλοκάμια της γραφειοκρατίας με ευθύνη τόσο του προηγούμενου ιδιοκτήτη που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις γνωστές παθογένειες του Ελληνικού δημοσίου όσο όμως και της χαρακτηριστικής κωλυσιεργίας του Ελληνικού δημοσίου που δεν έβαλε ένα τέρμα στις πολεοδομικές παραβάσεις που σημειώθηκαν κατά την ανέγερση – επέκταση των πολυτελών εγκαταστάσεων.

Δείτε το βίντεο μας και ακούστε της πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ιστορία του Ελληνικού ακινήτου με την ομορφότερη θέα ίσως στον κόσμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτός οκ ειναι παράνομος και εχει ονοματεπώνυμο: ΜΕΤΑΞΑΣ…
    O αλλος από πισω ακριβώς, που επιμελώς το Drone απο την UP STΟRIES αποφεύγει να τραβαει πλανα που να φαίνεται η βιλλα με το γηπεδο τέννις, αυτό το κτίσμα δεν θεωρείτε αυθαίρετο??? Αυτός δεν έχει κτίσει με θέα τον Ναό του Ποσειδωνα?? Λίγα μέτρα πιο πίσω εχει κτίσει, δηλαδ’η δεν θεωρείται εκεί αρχαιολογικός χώρος??? Αυτός δεν πρέπει να ελεγθεί???
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά…ψαξτο κυριε ΧΙΟ…..

  2. Το ίδιο συνέβη και στην πρώην του βίλα στην Μύκονο, δίπλα από τον Αι-Γιαννη, με πανέμορφη θέα στην Ιερή Δήλο.

  3. Πρέπει να λάδωσε πολύ κόσμο για να καταφέρει να τη χτίσει. Μετά το πέρας των εργασιών τού επιβλήθηκε ενάμισυ χρόνος φυλακή χωρίς αναστολή; Τί νόημα έχει; Αυτός δεν έμεινε καθόλου στη βίλα; Την τέλειωσε και άρχισαν οι πλειστηριασμοί; Οι κληρονόμοι την έβγαλαν στο σφυρί ή το δημόσιο; Είναι καταραμένη; Αν υποχωρήσει ο βράχος, πάνω στον οποίο έχει κτισθεί, στην αριστερή της πλευρά, από την πλευρά της θάλασσας, δεν θα μείνει τίποτα.

Comments are closed.