Βαρουφάκης: “Είμαι βουλευτής”- Αστυνομικός: ‘Άλλος ένας λόγος να σε γ…..” – Χαμός με ματατζή στα επεισόδια

Κοινοποίηση:
1

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 ήθελε να περιγράψει τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, μόνο που τελικά η περιγραφή του είχε ορισμένα ορθογραφικά λάθη.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:
«Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτρυγισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνευσουν αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι’. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι ειμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά».

Όπως επεσήμαναν αναγνώστες, δεν είναι… περιτρυγισμένος, αλλά «περιτρυγιρισμένος» και φυσικά δεν… αποφάνθηκε σε άνδρα των ΜΑΤ, αλλά «αποτάνθηκε».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΤΟΛΑΕ ΑΚΟΥ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!

  2. Χα χα χα έπρεπε η διοίκηση να δώσει προαγωγή στον ματατζη από χθες

  3. θεωρώ την αστυνομία υπηρέτη του συστήματος όμως ο τύπος των ΜΑΤ είναι για συγχαρητήρια!
    Αν λειτουργούσε η αστυνομια ισότιμα απέναντι σε ολους όπως θα ήταν και το αυτονόητο τότε θα ξημερωναμε σε έναν καινούργιο τόπο.
    Πάντως θα παρακαλούσα την ηγεσία της ΕΛΑΣ να δώσει κάμερες στους αστυνομικούς οπότε και θα είχαμε άποψη για τα μούτρα του Μπαρουφακη! θα είχε γίνει viral το βίντεο διεθνώς!

  4. Δηλώνω και εγώ άμισθος εθελοντής στα ΜΑΤ, αρκεί να μου δώσουν αρκετά ρόπαλα (κάποια θα σπάσουν) και το ελεύθερο να μπαίνω στη βουλή. Ευχαριστώ και περιμένω τηλέφωνο.

  5. Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ SOROS ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΟΪΚΟΙ.

  6. Ο μόνος πολιτικός που τα έβαλε με τους Γερμανούς και το σύστημα των Βρυξελλών.
    Στην πράξη, όταν ήρθε η ώρα, όχι μόνο με λόγια.
    Πολεμήθηκε φυσικά και από το ντόπιο σύστημα (μαζική κατακραυγή από τα ΜΜΕ) και εκδιώχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  7. Το φαλακρό σιχαμερό λεσι πως δεν έκανε ουαου

  8. Ποιός έξυπνος έκανε τη διόρθωση των λαθών με λάθη;;; Περιτριγυρισμένος και αποτάθηκα είναι τα σωστά μάστορα…

  9. Την άλλη φορά που δω μάταζη στο δρόμο θα του δώσω συγχαρητήρια για το συνάδελφο του.

  10. Μπραβο στον αστυνομικο Ειπε κατι που ολοι θα θελαμε να πουμε

  11. συμφωνω σχεδον με ολα τα σχόλια… το καλύτερο.. ” MATATZH KAI EΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΤΕ ΝΕΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 299 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΕ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….” & επειδη ειναι αδυνατο να βαρεσει κ τους 300 ας ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ 1ο …εμεινε μόνο στα λόγια… 🙁

  12. Και λίγα του είπε… Και πολύ ασχολούμαστε με άτομα που ζουν παρασιτικα . Ας γίνει μάθημα να προσέχουμε τι ψηφίζουμε….

  13. Πολύ σωστός αλλά όχι μόνο το Μπαρουφάκη. Είναι άλλοι 299 προδότες μέσα στη βουλή. Να γίνει σωστά η δουλειά. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

  14. Ο βαρουφάκης έπρεπε να δικαστεί που χρέωσε την Ελλδα το 2015 100 δις ευρω.

  15. Ο Βαρουφάκης είναι τόσος ψωνισμενος που όπου πάει επιδεικνύει την βουλευτική του ιδιότητα . Τα ίδια έκανε και τον δεκαπενταύγουστο που πήγε στη Τήνο εν όψει
    περιοριστικών μέτρων. Είναι ένας αγενής ,άξεστος ,υπερόπτης που χλευάζει τον Ελληνικό λαό και τους ψηφοφορους του όπως τοτε που είχε πει εκείνο το τραγικό επί capital controls ότι αυτός και η γυναίκα του δεν καταδέχονται να σηκώνουν λεφτά από
    ATΜ. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της Χρυσής Αυγής
    αλλά αναρωτιέμαι αν αυτός αξίζει να είναι στη Βουλή και δεν αξίζει η Χ.Α η ο Κασιδιάρης? Τουλάχιστον αυτοί σέβονταν τους ψηφοφορους τους και θυμάμαι ότι βοηθούσαν άπορους ανθρώπους και χαμηλοσυνταξιουχους!! Απ’ ολους αυτούς τους σημερινούς βουλευτές πέστε μου έναν που το έκανε αυτό. Εγκληματική οργάνωση με ψευδή στοιχεία είναι η Χ.Α. η αυτοί που στήνουν δικες και οργανώνουν συλλαλητήρια
    «χωρις μασκες» και αποστάσεις εν μέσω «πανδημιας» με κίνδυνο σκοτώσουν τον κοσμακη και να εκτινάξουν στα ύψη τα «κρουσματα»??Αυτούς πιο δικαστήριο θα τους
    δικάσει?? Μόνο το δικαστήριο της «καλπης»
    μπορεί να το κάνει αυτό!!

  16. Πραγματικα ειμαι περιεργος να δω καποιον ποιος υπαρχει τοσο μαλακας να ψηφιζει τον μπαρουφακη… ειναι απιστευτο ποιος τον ψηφιζει αυτον..

    1. Κι όμως κάποιοι τον ψήφισαν και τον (τους) έστειλαν στη βουλή….

  17. Ο μόνος που δεν αναγνώρισε τον λήσταρχο Μπαρούφα ήταν ο ματατζης?
    Οι κομμουνιστές εδώ και πολλά χρόνια να πλάθουν φανταστικά σενάρια της κακοπαθειας τους απ’τους φασίστες για να αποδείξουν τη μαχητικότητα τους.
    Όλα για τα φραγκα

  18. Ανίχτε ρε τα μυαλά και τα μάτια σας όταν ψηφίζετε. Τι ζώα πάτε και βάζετε στη βουλή. Έλεος πια με την ανευθυνότητα σας. Έχουμε πιάσει πάτο και ακόμη τα ρουσφέτια τους διορισμούς και τα κολητιλίκια με τους βρωμερούς προδότες κοιτάτε και όχι την πατρίδα και το καλό του συνόλου. Μετά κάνετε χαβαλέ με όλα αυτά τα ανθελληνικά τούβλα και δεν κοιτάτε ότι βουλιάξαμε. ΕΛΕΟΣ

  19. xιλια μπραβο στο ματατζή

    επρεπε να του ειχε ριξει κλοτσιά στα @@ στο μουν..πανο.

  20. Πρωτη φορα σαν να συμπαθησα ματατζη
    Σπαστον τον μπινε το ερπετο !
    Ασε το σχολιο ρεεεεεε

  21. MATATZH KAI EΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΤΕ ΝΕΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 299 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΕ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….

  22. Ο Βαρούφας….
    Χα χα χα…
    Αστείρευτο γέλιο μέσα στο χάος !!!!
    Είμαστε Έλληνες, δεν αλλάζουμε με τίποτα!!!!
    Ευτυχώς!🇬🇷💖🇬🇷💗🇬🇷💖🇬🇷💕

  23. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!!!

  24. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΠΑΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΣΘΟ…ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 1-2 ΩΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ

  25. Ας χαρεί τώρα το βουλετιλίκι ο Γιάνης με 1 ν. Γιατί στις επόμενες εκλογές ούτε 1% δεν θα πάρει

  26. Πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με ματατζή,καλά του είπε του ψευτοκομμούνα

  27. χα χα!!! Μπραβο ρε ΜΑΤατζη!!! Μπαρουφακη πηρες την απαντηση που αξιζεις εσυ και οι ομοιοι σου, ρε ανθελληνικο αγραμματο σκουπιδι!! Τι δεν καταλαβες?? Παλιοτρομπα!!!

  28. Ωραίος ο ματατζής έπρεπε να τον τσακίσει επι τόπου!!!!

  29. Μα έτσι εξηγειται και το Γιάνης με 1 Ν. Ρε αντε; πο εκεί. Καλα του ειπε. Του φύγε το τουπε

Comments are closed.