Βασιλιάς της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός ταπείνωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ

Κοινοποίηση:
4600008_230500

 

Σε ρότα επιτυχιών συνέχισε ο Παναθηναϊκός! Με χαρακτήρα και εικόνα Πρωταθλητή Ευρώπης οι «Πράσινοι» θριάμβευαν της Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ σε ένα … remake του περυσινού τελικού της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο με 85-70  ανέβηκε στο 18-10  και έβαλε πλώρη για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα!

Με πρωτομάστορες τους Κέντρικ Ναν, Γκραντ και Χουάντσο, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Το πρώτο μέρος βρήκε τους «Πράσινους» να προηγούνται  με 40-33.

Ένα γρήγορο επί μέρους 8-0 με το «ξύπνημα» του Γκραντ έφερε το «Τριφύλλι»« στο 48-33 στο 22’, όμως η Ρεάλ αντέδρασε. Με τους Ταβάρες και Χεζόνια να ηγούνται στο σκοράρισμα οι Μαδριλένοι μείωσαν σε 53-48 στο 28’ αλλά μέχρι εκεί.

Με τους Μήτογλου, Γκραντ, Σλούκα  και Ναν να πετυχαίνουν  σημαντικά καλάθια ο Παναθηναϊκός ανέκτησε διαφορά 13 πόντων για το 61-48 και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response