Ένας βασιλικός σεφ… σερβίρει μυστικά για το πώς είναι να μαγειρεύεις για τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.
Ο Γκράχαμ Τίνσλι, ο οποίος έχει μαγειρέψει για τη Βασίλισσα σε πολλές περιπτώσεις, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ότι σε κρατικά δείπνα πριν το πιάτο φτάσει μπροστά από την «Αυτού Μεγαλειότης» θα περάσει απο «ακτινογραφία».
Σύμφωνα με τον Ουαλό μάγειρα τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυστηρά όταν η βασίλισσα δειπνούσε με άλλα σημαντικά δημόσια πρόσωπα.
«Όταν μαγειρεύαμε μόνο για τη βασιλική οικογένεια τα μέτρα δεν ήταν τόσο αυστηρα. Αν όμως έπρεπε να ετοιμάσουμε ένα συμπόσιο αρχηγών κρατών, τότε όλο το προσωπικό της εστίασης θα έπρεπε να συναντηθεί σε ένα αστυνομικό τμήμα και να κάνει μια βόλτα στο κάστρο. Στη συνέχεια πρέπει να βάζουμε όλα τα τρόφιμα, τα δοχεία, τα μαχαίρια και τον εξοπλισμό κουζίνας να περάσουν μέσω ενός μηχανήματος ακτίνων Χ… Ορισμένα συμπόσια έχουν ακόμη και κωδικές ονομασίες για να προστατεύουν την ασφάλειά τους!»
Look out for chefs from the @nwc_guild demonstrating at @HamperLlangolle pic.twitter.com/pboYPMrJUv
— Graham Tinsley MBE (@grahamtinsley) September 27, 2016