Βατικανό: Επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου σε Κύπρο και Ελλάδα από τις 2 ως τις 6 Δεκεμβρίου

Κοινοποίηση:
100821-papas

Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα, η επίσκεψη του πάπα για να ταλαιπωρηθούμε και πάλι μας έλειπε.

Όπως λοιπόν, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Βατικανό ο πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να επισκεφθεί την Κύπρο και την Ελλάδα από τις 2 ως τις 6 Δεκεμβρίου.

Το αποστολικό αυτό ταξίδι, το 35ο του πάπα στο εξωτερικό μετά την εκλογή του το 2013, θα σηματοδοτηθεί από την επιστροφή του ποντίφικα στη Λέσβο, νησί εμβληματικό της μεταναστευτικής κρίσης, στο οποίο είχε ήδη μεταβεί το 2016.

«Ο πάπας θα μεταβεί στην Κύπρο από τις 2 ως τις 4 Δεκεμβρίου και θα επισκεφθεί τη Λευκωσία, και την Ελλάδα από τις 4 ως τις 6 Δεκεμβρίου, όπου θα μεταβεί στην Αθήνα και στο νησί της Λέσβου», ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του πάπα Ματέο Μπρούνι.

Ο αργεντινός ποντίφικας, ο οποίος θα γίνει 85 ετών το Δεκέμβριο και τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο, είχε μειώσει δραστικά πέρυσι τα ταξίδια του εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19. Φέτος έκανε ένα ιστορικό ταξίδι στο Ιράκ και το Σεπτέμβριο μετέβη στη Σλοβακία και τη Βουδαπέστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο νεοταξίτης ζει μέσα στην πολυτέλεια και έχει φύλαξη. Δεν πάει στον άγιο παντελεήμονα να δει πως ζουν οι κατοικοι; Αλλά οι μκο και το χρήμα στη μυτιλήνη είναι. Πλησιάζει η Αποκάλυψη γιατί οι κληρικοί γίνανε χειρότεροι από τους λαικούς.

  2. Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας ντοπιοι προδότες οι τράγοι, θα μας έρθει τώρα και το βδελυγμα εκ Βατικανού!

  3. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ #ΜΕΣΣΙΑ#…. ΠΙΣΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ… ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο #ΜΕΣΣΙΑΣ#…. ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ….

Comments are closed.