ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ – «ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
Papas-Frag--papas-fragiskos-

Σε συνέντευξή του στην μεξικανική τηλεόραση Ν+, ο πάπας Φραγκίσκος αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να ταφεί εντός του Βατικανού, αλλά ότι ζήτησε να ενταφιαστεί στην βασιλική εκκλησία Σάντα Μαρία Ματζιόρε, η οποία βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης Τέρμινι. Στην εκκλησία αυτή βρίσκεται η βυζαντινή εικόνα της Παρθένου Σάλους Πόπουλι Ρομάνι, «υπέρ της Σωτηρίας του Ρωμαϊκού Λαού», μπροστά από την οποία ο πάπας γονατίζει και προσεύχεται όταν επιστρέφει από κάθε του ταξίδι.

«Θέλω να με θάψουν στην εκκλησία αυτή, λόγω της μεγάλης πίστης μου», είπε ο Φραγκίσκος. «Έχω ανάγκη να προσευχηθείτε για την υγεία μου, το γήρας δεν έρχεται ποτέ μόνο, δεν καλλωπίζεται, έρχεται όπως είναι, είναι ο εαυτός του», πρόσθεσε ο ποντίφικας. «Τα ταξίδια πρέπει να αναθεωρηθούν, αλλά γερνώντας ωριμάζεις, είναι ωραίο. Κάποιες φορές μου λένε ότι δεν έχω συναίσθηση της κατάστασης, διότι θέλω να κινούμαι, να κάνω πράγματα. Πιστεύω ότι είναι θετικό», πρόσθεσε.

Με αναφορά σε ενδεχόμενη του παραίτηση και στην επιστολή παραίτησης την οποία έχει υπογράψει και παραδώσει στον πρώην πρωθυπουργό του Βατικανού καρδινάλιο Ταρτσίζιο Μπερτόνε -αν ποτέ χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί- ο Φραγκίσκος πρόσθεσε:

«Προς το παρόν δεν το έχω σκεφθεί. Είδα το θάρρος του Βενέδικτου, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, προτίμησε να πει “φτάνει” και αυτό για μένα λειτουργεί θετικά, ως παράδειγμα. Ζητώ από τον Kύριο να πει “όχι”, κάποια στιγμή, αλλά όταν Εκείνος το επιθυμεί»

Σε σχέση, εξάλλου, με τον νέο Αργεντινό πρόεδρο Χαβιέ Μιλέι, ο συμπατριώτης του και άγιος πατέρας των Καθολικών δήλωσε:

«Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στο τι λέει ένας πολιτικός κατά την προεκλογική περίοδο και το τι θα κάνει πραγματικά μετά. Διότι μετά έρχεται η στιγμή των αποφάσεων και της συγκεκριμένης δράσης».

Ο Φραγκίσκος επιβεβαίωσε, τέλος, ότι μετά τον θάνατο του πάπα Βενέδικτου, οι εσωτερικοί του εχθροί έγιναν πιο σκληροί ενώ αποκάλυψε ότι «η σχέση του με τον Βενέδικτο ήταν ιδιαίτερα στενή και πολλές φορές ζητούσε την γνώμη και τις συμβουλές του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. εκεί που πήγαν οι δύο σατανάδες απ΄ την Αγγλία πέρυσι εκεί θα πας κι εσύ σατανά.
    Που θέλεις και σε εκκλησία να σε παραχώσουν. Αν προλάβουν να βρούνε άλλον στη θέση σου οι ρότσιλντ.

  2. Οταν φυγει για επανω …. τοτε θα δωσει εντολες για τον ταφο του ;;;; Κουνια που τον κουναγε

  3. Μέχρι τώρα δεν έχω δεί έναν αρχιερέα να φοράει ένα απλό ράσο κι’αυτό τριμμένο, έστω συμβολικά.Ολοι με πλουμιστά άμφια, λαμπερές τιάρες. λέει. Γιατί για σένα και όχι για τα τόσα θύματα, ανάμεσά τους και παιδιά, που φεύγουν άδικα και πρόωρα από τη ζωή; Ο εγωισμός στο μεγαλείο του.

    1. Ιολη μου αυτοι φταινε ή εμεις που δεν τους εχουμε ξεβρακωσει κ εφαρμοσει παλουκια στον κωλο τους μεχρι να τους βγουν απο το στομα ;;;; Γιατι οι Βρωμοεκκλησιες τους ειναι γεματες ενω επρεπε να μην παταει ουτε η Καθαριστρια ;;;;; Καποτε ειμασταν Πολεμιστες κ τωρα γιναμε Αδερφες !!!!

  4. Ο πάπας σας φταίει για όλα, δεν φταίει μόνο αυτός, φταίνε και οι δικοί σας Βενετόσποροι που μας κάνουν τους μεγάλους Ορθόδοξους σταυρούς και ψηφίζουν μετά Κασελλάκηδες.

    1. Αστροπουτσα πιστευεις οτι εαν το αρθρο αναφεροταν στον Ιεροδουλο κ την αλλη πουστρα τον Τουρκοβοθρολομαιο , δεν θα τους ξεσκιζαμε στο βρισιμο ;;; Εκτος αν θιγεσαι για αυτην την Παιδερα της Νεας Ταξης που υποστηριζει την Μειωση του Πληθυσμου , τις Κατσαριδες , τις Ψευτοπανδημιες , την Κλιματικη Πουτσα , τον Μπιλ Γκειτς , τον Σβαμπ με την Ιουδαια Αδερφαρα του , τον Μπαιντεν , τους Ουκροναζι , τους Ιουδαιους Δολοφονους , τους Μασονους κλπ κλπ ………

      1. Οι δικοί μας παπάδες έχουν κάνει πάρα πολλά ειδικά πριν μπούμε στην Ευρωπαική Ένωση τότε είχαν κάνει τα χειρότερα αλλά τότε μούγκα όλοι.

  5. Στ´ αρχίδια μας τούμπανο να γίνεις κερατά…..

  6. ΜΑΚΑΡΙ… ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ!

  7. Προσευχεται σε βυζαντινη εικονα….καθολικος….τα υπολοιπα στο κοινο……..

  8. Να μας πει όμως που θα τον βάλουνε για να πάμε να κάνουμε το “χοντρο” μας.

  9. Να φυλάγεσαι απ’ τα μπροστινά του καλόγερου, απ’ τα πισινά του μουλαριού, από γυναικείο όρκο κι από παπικό φιλί

  10. ….”λόγω της μεγάλης πίστης μου””.. ίχνος ταπείνωσης ασφαλώς. Υπερηφάνεια ρίζα όλων των κακων και οι παπικοί πίσω από όλα τά κακά τής ανθρωπότητας μαζί με τους σιωνιστές.Ουστ τραγοπάπα για αυτός είναι τράγος.

  11. Άλλος σε ένας μασόνος που φεύγει από τη ζωή και πάει να συναντήσει τον αγαπημένο του σατανά για να τα λένε καλά φιλαράκια που είναι ..

  12. Αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα. Η μεγάλη πίστη του τράγου του επιχειρηματία. Δεν μας είπε όμωε σε ποιον πιστεύει… αχαχαχαχαααααααααααααααααααααα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Λαθευεις…. αλλά μάλλον βαριέσαι να ψάχνεις κ αυτή η δικαιολογία σέ βολεύει το ότι κάποιος λέει ότι πιστεύει Στον Χριστό δεν τον κάνει χριστιανό.

        1. Γαμησε τον , αν δεις τα σχολια ειναι ο ιδιος με αλλα ονοματα που του θιξαμε τον Παιδεραστη Παπικο Ναζι !!!! Αλαθητος παλιομαλακα χαχαχαχαχαχαχαχαχα μονο ηλιθιοι θα πιστευαν αυτο το Μιασμα . Καλο ψοφο να εχει ο πουτανας γιος κ καλη θεση στην Κολαση να βραζει για παντα κ να του γαμανε την κωλοτρυπιδα του ολη μερα τα Διαολια !!!!!!!! Προσεχως θα εχει κ παρεα τον ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟ κ τον ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ !!!!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ……

          1. Εγώ χεσμένο έχω και τον πάπα και το παπαδαριό και το ισλμαμοφασισταριό. Εσείς είστε αυτοί που από τη μια βρίζετε τους καθολικούς, κι από την άλλη επικροτείτε καθολικούς ηγέτες όπως η Μελόνι και ο Όρμπαν.

        2. Με το ίδιο σκεπτικό και όποιος δηλώνει ορθόδοξος χριστιανός, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Όποιος δηλώνει βουδιστής, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.

Comments are closed.