Βγήκαν μαχαίρια σε σχολείο; Απείλησε συμμαθητή του με αιχμηρό αντικείμενο

Κοινοποίηση:
sxoleio2-1

Πρωτοφανές επεισόδιο με αρνητικούς πρωταγωνιστές δύο νεαρούς 16 και 18 ετών φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/5) στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από μία παρεξήγηση ο 16χρονος φέρεται να απείλησε τον 18χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να ακολούθησε συμπλοκή. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με το συμβάν, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται σε βάρος μαθητών για σχολική βία, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι οικογένειες των εμπλεκομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι απείλησε ρε παιδια? Εδω στη Θεσσαλονικη , απο ότι εμαθα ,προχτές , σε τάξη της β γυμνασίου ,ένας 14 χρονος , που πηγαίνει σε πορείες αναρχικών ,χωρίς να προηγηθεί κατι σοβαρό, χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο συμμαθητή του. Ευτυχώς του προκάλεσε ένα ελαφρό κοψιματάκι, αλλά η διευθύντρια είναι πολύ στη κοσμάρα της και του έδωσε μονο 2 μέρες αποβολή αντι να τον αποβάλει επ αόριστο . Εαν υπάρχει οποιαδήποτε επιφύλαξη εκ μέρους σας για το αληθές του περιστατικού , παρακαλώ να μην ανεβάσετε το σχόλιό μου

Comments are closed.