Βγήκε πάλι ο «μπαμπούλας» Παγώνη να τρομάξει τον κόσμο: «Αύξηση 14% κρουσμάτων κορωνοϊού. Να φοράτε μάσκα»

Κοινοποίηση:
ΠΑΓΩΝΗ

Για τα εμβόλια της γρίπης μίλησε το πρωι της Δευτέρας η προεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Η ίδια διευκρίνισε πως τα εμβόλια είναι έξι, τα δύο είναι ενισχυμένα και τα υπόλοιπα τέσσερα είναι τα απλά.

«Τα δύο ενισχυμένα θα τα παίρνουμε μόνο με ιατρική συνταγή, τα υπόλοιπα τέσσερα, θα τα παίρνουμε από αρχες Νοέμβρη χωρίς συνταγή», δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

«Τα ενισχυμένα, με συνταγή αφορούν τους πάνω από 65, γιατί έχουν υποκέιμενα νοσήματα. Ενισχυμένα σημαίνει πως έχουν μεγαλύτερη δόση αδρανοποιημένου ιού, αυτά τα εμβόλια θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που υποκέιμενα νοσήματα», εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή.

Σχετικά με τα απλά εμβόλια δήλωσε πως «θα τα παίρνουμε μέχρι τέλος οκτώβρη με συνταγή, και μετά χωρίς συνταγή».

«Καλό είναι όσοι βρίσκονται στην μονάδα υψηλού κινδύνου να αρχίσουν να τα κάνουν από 20 Οκτώβρη», συμπλήρωσε.

14% αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναφορικά με τον κορωνοιό, η κ. Παγώνη δήλωσε πως θα δοθούν οδηγίες από την επιτροπή εμβολιασμού.

«Έχουμε ένα 14% αύξηση των κρουσμάτων και για τους νοσηλευόμενους. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με μάσκες και αντισηπτικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Αντε γσμησου δρακουλα. Βαλτες στον λοκο σου τις μασκες μουμια

  2. ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!

  3. Λεει η ελληνιδα μαμα στο παιδι της οταν θελει να το ταισει. «φαε το φαι σου βρε τυρρανε, γιατι θα σου φερω την παγωνη»Ταυτοχρονα δειχνει στο παιδι τη φωτογραφια της γριας μαγισας.με τα γουρλωμενα ματια.Οποτε τι να κανει το αμοιρο παιδι. Τρωει ολο το φαγητο του!!

  4. Αφού το πεπόνι παγώνει, γιατί η Παγώνη δεν πεπονι?

  5. Kυρά Παγώνη μια συμβουλή από γυναίκα σε γυναίκα. Σταμάτα να βάφεσαι σαν Αρλεκίνος. Ένα απαλό και διακριτικό βάψιμο σε χείλη και μάτια, καθώς και ένα γλυκό καστανό χρώμα βαφής στα μαλλιά γλυκαίνουν τη έκφραση μεγάλης γυναίκας.Δεν ίσαι καθόλου chic. Κρίμα οι σπουδές σου Αλλά η κομσότητα και οι σπουδές δε συντεριάζουν πάντα.

  6. ΜΑΘΕ ΜΩΡΗ Κ@ΡΓΙΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ

  7. ΙΣΑ ΜΩΡΗ Κ@ΡΓΙΟΛΑ ΠΟΥΣΤΡ@ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΩΡΗ ΠΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Κ@ΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ…..

  8. Το ξερουμε εδω και τρεις εβδομαδες οτι εχουμε αυξησεις στα κρουσματα γινεται χαμος….
    Οι παγωνη και ολοι η γιατροι φυσικα και δεν φορανε μασκα γιατι ολοι που μπαινουνε μεσα σαν επισκεπτες η ασθενεις πρεπει να εχουνε κανει τεστ 3 ημερων και φορανε υποχρεωτικα μασκα.

  9. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  10. Στέφανε ασχοληθείτε στο alert με την Μιζαγαπηδάκη και την συνταγογράφηση των εμβολίων της γρίπης, κυνηγήστε τα λαμόγια και τα κυκλώματα των γιατρών.

  11. Ένας εισαγγελέας για να μαζέψει αυτό το ψώνιο δημοσιότητας αυτό το έκτρωμα αυτό το ζόμπι αν είναι αυτή η γιατρός Εγώ είμαι αστροναύτης στο νάσα .

  12. Αυτό το απολειφάδι αγόρασε πτυχίο από Ιταλία μεριά, έγινε συνδικαλήστρια και κονομαέι στην υγειά των κορόιδων.

  13. δεν λεει ψεμματα..ειναι γεματο το Σωτηρια..εχω παει μερικες φορες γιατι ενας φιλος ειναι σωληνομενος
    αμα κανετε ενα ρεπορταζ θα το εξακριβωσετε

  14. Επίσης η κολλητή της Παγώνη Άννα Μάινα που είναι αναπληρωτής διοικητής στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς επέβαλλε στους σεκιούριτι να φορούν μάσκες στο εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.
    Ακόμα η Άννα Μάινα έβαλε ρουφιάνους να φωτογραφίζουν αποκλειστικά τους σεκιούριτι αν φορούν μάσκα και αν κάθονται σε ώρες εργασίας!!!!
    Αυτά για την κολλητή της Παγώνα Άννα Μάινα.

  15. μπαμπο βαλε καλυτερα εσυ μασκα η καλυτερα κουκουλα να μην φαινεσαι και τρομαζεις τον κοσμο μα πιο πολυ τα παιδια τα μικρα ζομπι ε ζομπι αρχισατε παλι με την καραμελα του ψευτοιου

    1. Εσύ φόρα μάσκα και γλύψε την Παγώνη, την νουδού και τους αριστερούς να είσαι από κάτω.
      Οι αλήθειες πονούν.

  16. Αντε στη κουζινα σου ξευτιλισμενη αλλα σαν…γραμματιζουμενη εξ Ιταλιας ουτε αυγα δεν ξερεις να τηγανιζεις! Κονομησες, κονομησες με τη συμμετοχη σου στο…life style πουχει να κανει με δεκαδες χιλιαδες νεκρους και δολοφονικα mrna μπουρλομπολια κουνωντας το δαχτυλο αλα Χαρδαλια και Κουλαρα του αποφασιζωμεν και διατασωμεν !

  17. εσύ μωρή πατσαβούρα πως και δεν έχεις αρρωστήσει τόσο καιρό? προφανώς γιατί δεν μπολιάστηκες… οι μπολιασμένοι είναι που πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα και αρρωσταίνουν βαριά.

    Αλήθεια, ο Σωτηράκης ο Τσιόρδας να ζει?? Μακελειό κάντε μια έρευνα να δούμε αν ζει, γιατί παίζει να τα έχει τινάψει κιόλας και να μην το έχουμε μάθει.

    1. Λες να μεταλαχθει απο σαύρα σε άνθρωπο αν τις κάνει?

  18. ρε σάλτα και μαμήσου κακάσχημη σκατόγρια .

  19. Ποιός της είπε ότι όλοι όσοι είναι άνω των 65, έχουν υποκείμενα νοσήματα?
    Και τους δίνουν ενισχυμένη δόση, για να τους στείλουν μιά ώρα γρηγορότερα?
    Η Βρετανία θεωρεί ηλικιωμένους αυτούς που είναι άνω των 75 ετων.
    Αυτή η κυρία δεν είναι Λοιμωξιολόγος.

  20. Ενώ εσύ Παγώνη κυκλοφορείς χωρίς μάσκα εντός και εκτός του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Comments are closed.