Βελτιωμένη η ΑΕΚ νίκησε την Ευρωλιγκάτη Παρί (71-63)

Κοινοποίηση:
AEK - Par;i 71-63

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε στο Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson, η οποία επικράτησε 71-63 της Παρί.
Η «Ένωση» έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις δύο ήττες που προηγήθηκαν, από την FMP (84-73) και την Παρτίζαν (93-60). Κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στη Euroleague.
Ύστερα από ένα πρώτο δεκάλεπτο στο φινάλε του οποίου ήταν πίσω στο σκορ (15-12), η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα φόρτσαρε από το δεύτερο, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα προηγούμενη 34-27. Ο «δικέφαλος» αύξησε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο (39-56), ενώ άντεξε και στην αντεπίθεση των Παριζιάνων στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Κορυφαίοι για τους «κιτρινόμαυρους» οι Νετζήπογλου, Αλίν και Κουζέλογλου, όλοι τους με έντεκα πόντους. Από πλευράς Παρί ξεχώρισαν οι Σορτς (14π.) και Χέις (13π.).
Πλέον, με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η ΑΕΚ Betsson στρέφει την προσοχή της στο, επίσης πολύ δυνατό, φιλικό με τη Φενερμπαχτσέ, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (17/9, 19:30) στο Olympic Hall και το οποίο θα γίνει παρουσία του κόσμου της «Ένωσης». Εξάλλου, πριν το τζάμπολ και συγκεκριμένα στη συμβολική ώρα των 19:24 θα υπάρξουν σημαντικές βραβεύσεις, προεξέχουσας εκείνη του θρύλου του συλλόγου, Θωμά Μαύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response