Βελόπουλος: Για την Ελληνική Λύση, η μόνη «αποδεκτή λύση στο Κυπριακό», είναι η απελευθέρωση  

Κοινοποίηση:
velop1

Σαν σήμερα πριν από μισό αιώνα, ολοκληρώθηκε με τον «Αττίλα 2» η κατάληψη του αναπόσπαστου κομματιού του εθνικού κορμού στην Κύπρο μας.

Εδώ και 50 χρόνια συνεχίζεται αυτό το φρικτό έγκλημα κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας από τους βαρβάρους Τούρκους, με την γενοκτονία των Ελλήνων της Κύπρου, που ξεκίνησε από τις μαζικές σφαγές και ολοκληρώνεται με την βεβήλωση των Ιερών και Οσίων του Έθνους.

Απορρίπτουμε τα κελεύσματα για «διάλογο» με τους Τούρκους γενοκτόνους για την εξεύρεση δήθεν «λύσης» που θα νομιμοποιεί το έγκλημα και θα αφήνει τους εγκληματίες ατιμώρητους.

Για την Ελληνική Λύση, η μόνη «αποδεκτή λύση στο Κυπριακό», είναι η απελευθέρωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι ωραία που τα λέει κι αυτός ο κύριος, μετά από 50 χρόνια! Με τι νομικό τρόπο θα διώξει αυτούς που γεννήθηκαν εκεί τα τελευταία 50 χρόνια; Και για το ζήτημα του Κυπριακού, είναι για κλάμματα και οι μεν και οι δε. Βαρέθηκα και κουράστηκα να ακούω τις αηδίες και τις βλακείες όλων των πλευρών. Κρίμα σε αυτούς τους Έλληνες που έχασαν τις ζωές τους εκείνη την εποχή, για τα ανδρείκελα που εκπροσωπούν την Κύπρο και την Ελλάδα σήμερα.

  2. Η απελευθερωση της Κυπρου θα γινει οταν αυτοι που εφεραν τους Τουρκους στο νησι κρινουν οτι οι παραμονη των στη Κυπρο, δεν τους συμφερει πλεον. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μας επιτρεπεται να ανοιξουμε τον φακελλο της Κυπρου αλλα οι πολιτικοι μας δεν εχουν τα κοτσια να το ομολογησουν. Ποτε θα γινει αυτο; Οταν υπαρξουν μεγαλες γεωπολιτικες παγκοσμιες ανακαταταξεις, που προς το παρον δεν φαινονται στον οριζοντα.

  3. Ναι ρε μονο με τα οπλα θα φυγουν οι τουρκοι απο την Κυπρο , διαφορετικα θα περασουν αλλα 50 χρονια και η κατασταση θα παραμενει η ιδια , διοτι και οι αλητες της Ευρωπαικης Ενωσης , αν και η Κυπρος ειναι μελος της , σφυριζουν πετεινους και δεν πιεζουν την τουρκια για να βρεθει μια δικαιη λυση!!

  4. Δηλαδή πως θα την απελευθερώσεις ρε μεγάλε? Θα κάνεις πόλεμο τον οποίο μπορεί και να χάσεις?

Comments are closed.