Βελόπουλος: «Θράσος της ΝΔ η ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη υπό το άγαλμα του Αλεξάνδρου»

Κοινοποίηση:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τη  αναμενόμενη προεκλογική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. 

«Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσει την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη «υπό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου» αποκαλύπτει το απύθμενο θράσος της ΝΔ. Η ΝΔ προεκλογικά διερρήγνυε τα ιμάτιά της ότι θα ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών ή θα θέσει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, αλλά μετεκλογικά έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει «ιστορική» την προδοτική συμφωνία», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και καταλήγει.

«Ουδείς «ολίγιστος» έναντι της Μακεδονίας δικαιούται να σταθεί δίπλα στον Μέγιστο Των Ελλήνων. Έχει και το πολιτικό θράσος όρια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τωρα με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ολα τα ‘πατριωτικα’ κομματα θα φανε καλα….
    νδ,συριζα,πασοκ//σπαρτιατες//κκε,κωνσταντοπουλου και στοπ

  2. Ε και; Τι είναι ο συνονόματος; Κανένας προδότης; Επειδή τιμά τας διεθνούς συνθήκας;
    Επίσης η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες ( ολίγον ρατσιστικόν αυτό το τελευταίο καταπώς είπες).

  3. Κυριακο ησουνα υπακουος στο καθεστως…
    τωρα μην βγαινει και πουλας πατριωτιλικι

  4. Καλό το σποτ Κυριάκο ,αλλά δεν μας είπες για τα 500 χιλιάρικα που έβγαλες και έχεις σε τράπεζα τις Γερμανίας??? Μπεεεεεεεεεεε πολιτικό κατακάθι που με την δικιά σου υπογραφή μπήκαμε στα μνημόνια??? Λίγο τσίπα εάν είχες θα έπρεπε να έχεις εξαφανιστεί από την πατρίδα μας? Κουφαλα ε Κουφαλα?.

Comments are closed.