Βελόπουλος: Στη συνείδηση του Ελληνικού λαού είναι μια τελειωμένη υπόθεση, μια τελειωμένη κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
velop-1

Σήμερα ο περιχαρής πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης μας τόνισε ότι ο πληθωρισμός υποχωρεί. Ότι η δύσκολη φάση με τις τιμές βαίνει προς το τέλος.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός χαίρεται, πρώτον όχι επειδή μειώνονται οι τιμές, αλλά επειδή μειώθηκε ο πληθωρισμός και οι τιμές αυξάνονται, απλά με μικρότερο ρυθμό. Δεύτερον, για τη μείωση των διοδίων χαίρεται, αφού πρώτα τις εκτίναξε στον αέρα. Έφτασε δε στο σημείο να μας συγκρίνει και με τη Βουλγαρία, χαρούμενος!

Με όλα αυτά ο πρωθυπουργός τελειώνει τη λογική και πανηγυρίζει για την ανύπαρκτη μείωση τιμών των διοδίων, όταν ο ίδιος και η κυβέρνησή του ουσιαστικά τελειώνουν, γιατί τους έχει τελειώσει ο Ελληνικός λαός. Στη συνείδηση του Ελληνικού λαού είναι μια τελειωμένη υπόθεση, μια τελειωμένη κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κοιραληφάκια, την συνείδησή μας την ξέρουμε μόνο εμείς. Το 2027 θα την εκφράσουμε και θα πάθεις μεγάλο κοκομπλόκο.

  2. Πως να τελειώσει η ΝΔ όταν το 89% υπαλλήλων δημοσίου είναι διορισμένοι από αυτούς, και ψηφίζουν και οι συγγενείς αυτών λόγο υποχρέωσης. (Αφού δεν είχαν από κανένα έως ένα προσόν). Μερικοί είχαν διοριστεί με πλαστές φωτοτυπίες με περγαμηνές άλλων.

  3. Ο πληθωρισμος μειωνεται αφου δεν υπαρχει αγοραστικη δυναμη!
    Με το μπαρντον.κιολας εχει η Βουλγαρια διοδια?

    1. Πουθενά δεν έχει. Μόνο σε ιδιωτικά σημεία. Ολόκληρη Αγγλία και έχει διόδια σε ιδιωτικό δρόμο παράλληλο του Μ6. Γερμανία πουθενά. Αμερική μόνο σε κάτι τούνελ στην Νέα Υόρκη.

      Μόνο Ελλάδα έχει διόδια όπως επί Οθωμανών που τα έβαζαν οι Εβραίοι.

Leave a Response