Βελόπουλος: «Στο Fame Story ανάγκασαν άνδρα τραγουδιστή να φορέσει φούστα – Αρνήθηκε και τον πέταξαν έξω»

Κοινοποίηση:
βελοπουλος

Στα όσα έγιναν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Fame Story, εκεί που ζητήθηκε από τον Γιάννη να φορέσει φούστα για να τραγουδήσει, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Βουλής. 

«Έβλεπε χθες, με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει δες το τάδε κανάλι. Το γυρίζω και βλέπω ποιον; Τον εθνικό σταρ, τον κ. Κοκλώνη, γνωστός σταρ, με τα εκατομμύρια που χρωστάει στην εφορία, σε ένα περίεργο σίριαλ, όπου έπρεπε ο υποδυόμενος τραγουδιστής, το συγκεκριμένο παιδί που συμμετέχει στο τηλεριάλιτι, να φορέσει φούστα κοντή για να βγει να τραγουδήσει.

Κι επειδή το παιδί αρνήθηκε γιατί θεωρεί ότι είναι παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της επιλογής του, τον πέταξαν έξω. Αυτό δεν είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της επιλογής ενός ανθρώπου; Να του επιβάλλεις να φορά φούστα θέλει δεν θέλει; Ο Κοκλώνης κι ο κάθε Κοκλώνης.

Πού είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Δεν διαμαρτυρήθηκαν οι ΛΟΑΤΚΙ και οι κοινότητες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Όπου εδώ ένα νεαρό παιδί αναγκάστηκε να φορέσει φούστα και αποχώρησε από το παιχνίδι. Καλό το ΕΣΡ να επιβάλει πρόστιμο και στο κανάλι και τον κ. Κοκλώνη που μας έγινε ρυθμιστής των τηλεοπτικών εθίμων για να σοφρωνιστούν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πάλι καλά που δεν του είπανε να σκύψει .
    Προσωπικά πέταξα το διαβολοκουτι τους στα σκουπίδια στις αρχές του ´90 .
    Άνοιξαν νέοι ορίζοντες και εμπεδώσα τι έστι σύστημα .
    Δόξα τώ Θεώ που μου άνοιξε τα μάτια .

  2. αν δεν φαγωθουν στα κανάλια πώς θα κανουν τηλεθέαση…..
    αν θελεις να; γινεις διασημος θα κανεις τα χατηρια τους αλλιως
    σε πέταξαν εξω . Αυτη ειναι η δουλεια τους…να σ εξευτελιζουν
    κι εσυ να ακολουθεις και να λες κι ευχαριστω.

  3. ΑΥΤΟΣ Ο ‘ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ’…. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΛΔ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η’ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ… Κ ΛΙΓΟ ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΕ.!!!!
    41 %

  4. ο κάθε συμμετέχων γνωρίζει ότι για να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκπομπές προϋπόθεση είναι να αυτοεξευτελίζεται .. δεν φταίει σε κάτι ο k.κόκας

  5. ο μονος που μιλαει σωστα στην στανη αυτη

  6. Εδώ έχει δίκιο ο Βερόπουλος.Αρκετ πλέον με τη δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων στα κανάλια και στη σόου μπιζ!!

    1. Και που θα κλείσουμε την τηλεόραση τι γίνεται…; Η βιομηχανία θεάματος της Ελλάδας παίρνει τσουβάλια τα λεφτά για να κάνει σκουπίδια.

    2. γιατί πάντα ήταν ηλίθιοι και τώρα πια έχουν καταντήσει τέρμα φυτά, ανίκανα για οποιαδήποτε επιλογή και πρωτοβουλία! Δες τι σου γράφει η άλλη από κάτω: “και που θα την κλείσουμε τι γίνεται”; δε θα έχει τι να κάνει μετά, δεν σκέφτεται, δε βρίσκει επιλογή!! Δεν ξέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5 ξέρω εγώ συνδρομητικά κανάλια με ελάχιστα χρήματα μηνιαία που βλέπεις σειρές και ταινίες που ούτε καν έχεις φανταστεί ότι γίνονται, όλα τα συνδρομητικά ξένα κανάλια που έχουμε με κάθε σύνδεση που πληρώνουμε έτσι και αλλιώς που έχουν απίθανα προγράμματα και ριάλιτι αν σου αρέσουν, ιντερνετική τηλεόραση που επίσης έχει χιλιάδες προγράμματα να δεις, ιντερνετικό θέατρο, εκθέσεις τέχνης στο ίντερνετ, ακόμα και το αρχείο της ΕΡΤ με παλιές αγαπημένες Ελληνικές σειρές!!! Είδα Τζον Αυλακιώτη πρόσφατα και το απόλαυσα! Έπος ο Αυλακιώτης, ερήμωναν οι δρόμοι στην Αθήνα να μάθουμε γιατί εξαφανίστηκε και που πήγε!

      1. @γιατί είναι φυτά: Φίλε το Ashitaka είναι το όνομα του ήρωα,από το ιαπωνικό έργο animation των στούντιος Ghibli “Princess Mononoke”. Δυστυχώς η τέχνη του κινουμενου σχεδίου δεν αγαπήθηκε από τον ελληνικό λαό(δεν μιλώ για τα χαζοχαρούμενα αμερικανικά cartoon).Μπορεί να γνωρίζεις τα γιατί;
        Ναι ωραία παραγωγή η σειρα Frozen. Έλα που θα ήθελα αλλιώς, να είχε γίνει από τα στούντιος της Ελλάδας. Προτείνω να ψάξεις στο YouTube για το soundtrack της επικής σειράς,φανταστικού (τα ιαπωνικά στούντιος Ufotable)FATE/STAY NIGHT.

Comments are closed.