Βελόπουλος στο OPEN: “Έχουμε 5 κρατικούς νταβατζήδες που αγοράζουν φτηνό ρεύμα από τη ΔΕΗ, και το πουλούν πανάκριβα στον κόσμο”

Κοινοποίηση:
maxresdefault-4

Συνέντευξη με καθαρά λόγια έδωσε σήμερα το πρωί στο OPEN , ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέροντας αλήθειες που κανείς δεν τολμά να αναφέρει.

O Κυριάκος Βελόπουλος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε “5 κρατικούς νταβατζήδες που αγοράζουν φτηνό ρεύμα από τη ΔΕΗ, και το πουλούν πανάκριβα στον κόσμο, με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποίηση της Νέας Δημοκρατίας”.

Η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια στους παρόχους του ρεύματος.

Και οι νταβατζήδες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο υπάρχουν Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Βελόπουλος, για δώσε μας μια απάντηση, θα σε καλούσαν αυτά τα κανάλια αν δεν ήσουν με το σύστημα;
    Απλώς κάνεις δήθεν αντιπολίτευση (με πολλές αλήθειες μέσα) για να λένε τα πρόβατα, να ένας αληθινός πατριώτης, και να τραβάς ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων από τους πραγματικούς πατριώτες.
    Το σύστημα έχει πολλά πλοκάμια, για να μην πέσει ποτέ.

  2. ΄΄Έίσαι κι εσύ από αυτούς που ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ λέγοντας φανφάρες για φτηνότερο ρεύμα κλπ κλπ. Οι κωλοτούμπες σου πάνε σύννεφο. Είσαι ένας άδειος τενεκές που απλά κάνει θόρυβο και οι αφελείς εντυπωσιάζονται. Δεν θέλουμε λόγια, πράξεις θέλουμε και αν καμμιά φορά περάσεις στις πράξεις θα είμαι κι εγώ μαζί σου. Μέχρι τώρα δεν σε είδα πουθενά μπροστάρη, μόνο λόγια -λόγια – λόγια όπως έλεγε και ο Παπαφλέσσας.

  3. μπράβο ρε, ο τύπος κάνει αντιπολίτευση μόνος του
    αλλά θα ήθελα να μάθω τις θέσεις του για λαθρομεταναστευτικό, εποικισμό, αφοπλισμό των νησιών, το έγκλημα που έχει πιάσει ταβάνι επιπέδου Κολομβίας, την ατιμωρησία των εγκληματιών, τις άδειες σε εγκληματίες από φυλακές, το άβατο των γύφτων και τα όπλα που έχουν στους καταυλισμούς
    κλπ κλπ κλπ

    1. Να κατεβάσεις το πρόγραμμα του κόμματος και να διαβάσεις είναι πολλές σελίδες

    2. Ο ΤΥΠΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΜΟΝΟ

Comments are closed.