Βιασμός 12χρονης: “Μου είπε ότι ήταν 17 και την πίστεψα” είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

Κοινοποίηση:
ΒΙΑΣΤΗΣ

Προθεσμία ως τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί για τον βιασμό της 12χρονης, έλαβε σήμερα ο 33χρονος που συνελήφθη και πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο.

Φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Τι λέει ο δικηγόρος του
«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν -αν τελέστηκαν- και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε» είπε ο συνήγορος του 33χρονου, κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εντάξει, κατάλαβε την ηλικία αλλά ήθελε απεγνωσμένα να γαμήσει ο άνθρωπος. Οι αστυνομικοί τον ρωτάνε αν έχει πάει και με άλλα κοριτσάκια που δεν ρώτησε την ηλικία τους; Γιατί άπαξ και έχεις αυτό το πάθος με κάποιο τρόπο το ικανοποιείς. Πριν το κοριτσακι πώς;

  2. Του άρεσαν όμως του παλιομ@λ@κ@ τα ανήλικα. Μέσα κιαυτος. Γ@μω τους νόμους του κ#λοσυριζα. “Όχι μεγαλύτερο από 12, μικρότερο από 16, στα 16 διαλέγει φύλλο, παίρνει δίπλωμα οδήγησης” και άλλες τέτοιες π@παριες. Κατεστρεψαν τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία. Αρχίζω να πιστεύω ότι οι ψεκασμενοι που φωνάζουν για παγκόσμιο σχέδιο δεν είναι και τόσο ψεκασμενοι τελικά.

    1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ;;;;;;;;;;;;

    2. Ψεκασμενοι είμαστε αλλά από τα χημικά των μπάτσων.

Comments are closed.